PAHOR NADALJUJE S TRADICIJO: Tudi letos z otroki pekel božične piškote (FOTO)

Slovenija

Predsednik republike Borut Pahor je danes že sedmo leto zapored skupaj z otroki, mladostniki in odraslimi varovanci Varstveno delovnega centra Ljubljana Draga pekel božično pecivo za otroke, ki bodo božične praznike preživeli ločeno od staršev, v domovih ali zavodih, so sporočili iz predsednikovega urada.

Božično pecivo nato še isti dan dostavijo na več različnih naslovov po Sloveniji, v zavode, mladinske domove, krizne centre za mlade in za otroke v azilnem domu v Ljubljani.

DRŽAVA, KJER SO ZIMSKE RADOSTI PREPOVEDANE: Po 58 letih nameravajo legalizirati kepanje

Oblasti v mestu Wasau v ameriški zvezni državi Wisconsin se pripravljajo na spremembo zakona iz leta 1962, po katerem je kepanje kaznivo dejanje. Predsednica mestnega sveta Lisa Rasmussen je napovedala, da bodo zakonodajo ustrezno prilagodili prihodnje leto. Rasmussenova je poudarila, da je morda že čas za spremembo, ker se vsi, ki slišijo za prepoved, norčujejo iz njih.

Pahor tako tudi letos nadaljuje s tradicijo peke božičnih piškotov pod geslom Otroci za otroke, ki jo je pričel skupaj z otroki Mladinskega doma Malči Beličeve Ljubljana v letu 2013.

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je danes že sedmo leto zapored skupaj z otroki, mladostniki in odraslimi...

Posted by Borut Pahor on Tuesday, December 24, 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija