OTVORITEV PRENOVLJENE AGRARIJINE CVETLIČARNE V IZOLI: Od cvetličarske umetnosti do ponudbe sadik in drevesnic

Izola

Danes, v četrtek, 25. januarja, se je odprla prenovljena Agrarijina cvetličarna, ob pokopališču v Izoli. Prenova je trajala 20 dni, in je zajemala preureditev notranjih prostorov ter zunanjega vrtnega dela. Prenovljena specializirana cvetličarna v Izoli bo ponujala pester izbor svežega cvetja in rastlin, aranžerski program, pogrebno floristiko in spremenljivo sezonsko ponudbo sadik, drevesnic ter orodja za vrt in sadovnjake. V ponudbi ostajajo tudi plinske jeklenke.

Neo Štembergar, direktor Kmetijske zadruge Agraria Koper, je ob otvoritvi povedal: "S ponosom predstavljamo našo novo specializirano cvetličarno, ki po prenovi prinaša svež in izpopolnjen pristop do cvetličarske umetnosti, ter s ponudbo sadik in drevesnic zadovoljuje potrebe tako izkušenih vrtnarjev, kot tudi ljubiteljev domačega vrta."

Zimski delovni čas cvetličarne bo od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure in ob sobotah, od 8. ure do 12.30 ure.

Obiskovalci bodo deležni specializiranih storitev in strokovne pomoči pri izbiri. Prodajno ekipo sestavljata Katja Stepančič in vodja cvetličarne, Nataša Černoša.

Kmetijska zadruga Agraria Koper je v Izoli, ob prenovljeni cvetličarni, prisotna tudi z maloprodajno živilsko trgovino v samem mestnem jedru. Štembergar ob tem dodaja: "V Kmetijski zadrugi Agraria Koper razmišljamo o dolgoročnem obstoju v Izoli, z željo, da bi v prihodnosti na lastniški lokaciji imeli združeno butično trgovino z živili, specializirano cvetličarno in reprezentativno drevesnico. Verjamemo, da bomo v sodelovanju z Občino Izola, našli primerno zemljišče, katero bo omogočilo razvoj in prisotnost Agrarie v Izoli."

Dodatne informacije: marketing@graria-koper.si