OTVORITEV AMBULANTE UP: Na voljo vsem študentom in zaposlenim, ki tega nimajo v kraju bivanja, študija ali dela (FOTO, VIDEO)

Koper

V četrtek, 12. oktobra, je v prostorih Zdravstvenega doma Koper potekalo odprtje Ambulante UP – trak sta po nagovorih slavnostno prerezala rektorica UP, dr. Klavdija Kutnar in Igor Hrvatin, direktor ZD Koper, kjer so vzpostavili delovanje ambulante.

Ambulanta Univerze na Primorskem (Ambulanta UP) je vzpostavljena na podlagi pisma o nameri med UP in ZD Koper, zagotavlja pa zdravstveno varstvo za vse študente in zaposlene UP, ki tega nimajo v kraju bivanja, študija ali dela. Tovrstno partnerstvo v okolju je podprlo tudi Ministrstvo za zdravje RS, z vzpostavitvijo pa UP v sodelovanju z ZD izboljšuje zdravstveno varstvo za študente, še posebej za tuje študente in študente iz drugih regij, skladno s svojimi cilji, ob tem pa ponuja dodatno podporo zaposlenim.

/ ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????? | ???????????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? / ???? Z velikim veseljem sporočamo, da smo...

Posted by Univerza na Primorskem / University of Primorska on Četvrtak, 12. oktobar 2023.

Ambulanta UP deluje v prostorih ZD Koper, Dellavallejeva ulica 3, 6000 Koper (3. nadstropje), delovati bo pričela v četrtek, 19. oktobra, po urniku: vsak torek in četrtek od 15. do 17. ure.

Možnost je več oblik naročanja:

- preko telefona v okviru ordinacijskega časa na telefon: 05 6647-110,

- osebno v ambulanti v ordinacijskem času,

- po navadni pošti na naslov: ZD Koper - Center, Študentska ambulanta, Ljubica Kolander Bizjak, dr. med. spec. splošne medicine, Dellavallejeva 3, 6000 Koper.