OTROŠKO RAJANJE IN SMEH OB OBČINSKEM PRAZNIKU: Kaj je v svoji čestitki Koprčanom zaželel župan?

Koper

Minule dni je bila Mestna občina Koper odeta v praznično vzdušje. Današnji občinski praznik so obeležili s številnimi prireditvami, ki so občankam in občanom pa tudi ladijskim turistom popestrile tako vikend kot tudi uvod v nov delovni teden. Občinski praznik pa so danes praznovali tudi najmlajši.

Ob občinskem prazniku Mestna občina Koper obeležuje spomin na Marežganski upor maja leta 1921, ko so ljudje zbrali pogum, pokazali vso svojo odločnost in se z vsemi močmi uprli okupatorju.

Kar 810 predšolskih otrok je skupaj s približno petdesetimi vzgojitelji in spremljevalci praznovalo z Mestno občino Koper.

Tradicionalna prireditev “Koper praznuje z otroki na trgu”, namenjena otrokom iz vrtcev v Mestni občini Koper, se je letos zaradi slabe vremenske napovedi iz Titovega trga selila v koprsko Taverno.

Smeh, zabava, otroška radoživost in razposajenost so zaokrožili torkovo dopoldne, ko so koprski otroci v družbi voditelja in animatorja Tomaža Klepača in koprskega En Big Band-a proslavili občinski praznik.

Občankam in občanom je župan Boris Popovič čestital na družbenem omrežju Facebook.

Deli novico: