OSVOJI ENO OD 10-IH XIAOMI PAMETNIH NAPRAV! Blagovna znamka ROMY Strong med drugim podarja kar pet telefonov (VIDEO)

Slovenija

Ekipa blagovne znamke ROMY Strong v sklopu velike poletne nagradne igre podarja kar DESET Xiaomi pametnih naprav! Od tega PET telefonov. Čas za sodelovanje imaš do 23. septembra. Vse informacije za sodelovanje v nagradni igri najdeš na www.ROMYStrong.si. Naj se ti nasmehne sreča!

ROMY Strong spodbuja ženske k realizaciji svojih ciljev na način, da udejanjijo trajnostni življenjski stil, vključujoč pravilno in redno prehranjevanje ter vadbo, ki predstavljata eliksir dobrega zdravja in počutja. Pomaga ti doseči želene rezultate, se počutiti odlično in ustvariti življenjski slog, v katerem dejansko uživaš, te opolnomoči in ni le nekaj začasnega in prehodnega.

Obenem ne samo, da poskrbi za veliko motivacije, te nauči pravilne tehnike izvedbe vaj, zdravega načina prehranjevanja, ustvarjanja dobrih navad in ti pokaže pot do želene forme, ampak te tudi usmeri k oblikovanju miselnosti, da je visoko samospoštovanje ključnega pomena za dobro zdravje, trdno samopodobo in srečo, ki sije navzven.

Vse dozdajšnje nagrajenke in nagrajenca ROMY Strong nagradnih iger so objavljeni na www.ROMYStrong.si. Sodeluj in morda boš prav ti med srečneži, ki bodo prejeli Xiaomi pametne naprave! Letos je ekipa ROMY Strong podelila že kar osem izdelkov vrhunske tehnologije in kakovosti, in sicer sedem iPhonov in en iPad.

Ekipa ROMY Strong:

Romana Gašperin z vzdevkom Romy je ustanoviteljica blagovne znamke ROMY Strong. Njena fitnes pot se je začela, ko je imela 34 let, njena hči Urška pa 12. Takrat je odkrila svojo strast do vadbe za moč/s težo, ki je rasla in kmalu jo je spremenila v nepogrešljivo navado, ki je del nje že več kot 20 let.

Janez Logar je magister kineziologije, mednarodno certificirani športni nutricionist (CISSN), licencirani osebni trener (AFP/NCSF) in avtor znanstvenih prispevkov, ki dodatno pripomore k maksimalni učinkovitosti in pravilni izvedbi vaj, ki jih demonstrira ustanoviteljica ROMY Strong Romana Gašperin (Romy).

Za sodelovanje z mediji, komuniciranje na družbenih omrežjih, predstavitev izdelkov in pisanje sporočil za javnost skrbi piarovka in urednica Urška Gašperin. Urška je diplomirana socialna delavka in doktorska študentka kineziologije.

Od leve proti desni: Janez, Romy in Urška

Nenadomestljiv del ekipe je vodja team buildinga in antistres terapevt mucek Onyx, ki skrbi za motivacijo ter doprinaša h kreativnosti, učinkovitosti in uspešnosti znamke. Njegova super moč je skoraj neverjetna prikupnost in izredno sproščujoče vokalne sposobnosti, izražene z ljubkim mijavkanjem ter predenjem, s čimer v hipu ustvari prijetno in udobno ozračje.

Onyx

V aktualni nagradni igri ROMY Strong podarja 10 Xiaomi izdelkov, od tega PET telefonov. Spet imaš fantastično priložnost, da osvojiš pametni telefon ali drugo pametno napravo. In to povsem brezplačno! Sodelujete lahko tako tako ženske kot moški.

Velika Poletna Xiaomi Nagradna Igra

???? IN TUKAJ JE! Nova nora Romy Strong nagradna igra! 10 tednov - 10 nagrad - tokrat se podarja kar 10 Xiaomi naprav, od tega 5 pametnih telefonov! ☝️Izpolnjuj naloge, povabi čim več prijateljev in zbiraj točke - prvih 10 zmagovalcev z največ točkami prejme nagrado! ????Vse info so na https://www.romystrong.si/pages/nagradna-igra, kjer so objavljena tudi pravila. Nagradna igra poteka do 23. 9. 2022. Srečno! ????☺️ #nagradnaigra #romystrong Nagradna igra ni nikakor sponzorirana s strani Mete in ni povezana z Meto kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v nagradni igri, prejme organizator nagradne igre.

Objavil/a ROMY Strong dne Nedelja, 24. julij 2022

Obišči www.ROMYStrong.si in pridobi novo supermoč!