OSUPLJIV KRAJ ROJSTVA: Ta otrok se bo zagotovo lahko pohvalil s tem (FOTO, VIDEO)

Trendi

Supermarketi, avtomobili, dvigala ... so le nekateri od nenavadnih krajev, kjer se rojevajo dojenčki, in takšne novice zelo hitro obkrožijo svet. Brazilka Joice Figueiró pa je rodila kar med koncertom Metallice v Curitibi, glavnem mestu države Paraná na jugu Brazilije. Na Instagramu je delila podrobnosti o nenavadnem rojstnem kraju svojega sina Luana, nato pa je skupina novico na svojem Instagramu delila z 8,2 milijona sledilcev, piše Sky News. In to še ni vse, pevec in kitarist Metallice James Hetfield je mlada starša osebno poklical po telefonu in jima čestital ob rojstvu otroka.

Joice je vstopnice za koncert kupila pred tremi leti, a je bil zaradi pandemije koronavirusa koncert večkrat prestavljen. Na koncert je prišla v 39. tednu nosečnosti.

Spremljal jo je mož Jaime Figuieró, ki je takoj, ko se je porod začel, poklical rešilca, a je bilo zaradi naprednih popadkov prepozno za prevoz v bolnišnico.

Srečna mamica je na svojem Instagram profilu zapisala, da se ji je rodil sin, medtem ko so člani Metallice peli pesem Enter Sandman. Dodala je, da je še posebej čustvena, ker je to najljubša pesem njenega očeta.

V šali je zapisala tudi, da bo sina poimenovala James Ulrich po Jamesu Hetfieldu in bobnarju Larsu Ulrichu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  17 .05. 2022 ob  13: 40
-1
Še se dogaja ????