OSUMLJENKA ZA UBOJ V POSTOJNI V PRIPORU: Se je le branila pred nasilnežem?

Kronika

35-letno Postojnčanko, ki naj bi v noči na petek vzela življenje svojemu 57-letnemu partnerju, so včeraj odpeljali v pripor, poročajo Primorske novice. Na zaslišanju naj bi zatrjevala, da se je le branila pred nasilnim partnerjem. Kot smo že poročali, je do tragedije prišlo v večstanovanjskem bloku v Ulici prekomorskih brigad v Postojni.

Stanovanjski blok v Postojni, kjer je prišlo do uboja.

35-letna B.F. naj bi po sporu zabodla 57-letnega I.Z., ki je obležal pred vrati stanovanja. Njegovo truplo, ki je ležalo na hodniku pred kletnim stanovanjem, naj bi opazili šele v soboto dopoldne. Najditelj naj bi poklical nujno medicinsko pomoč, na kraj so prišli tudi policisti in kmalu se je izkazalo, da je možakar najverjetneje umrl nasilne smrti.

57-letnik naj bi umrl zaradi vbodne rane v prednji del prsnega koša. Natančnejši vzrok smrti bo pokazala obdukcija trupla, ki jo je odredila preiskovalna sodnica.

35-letno osumljenko za uboj so policisti včeraj dopoldne prepeljali na zaslišanje k dežurni preiskovalni sodnici, poroča časnik, ki je po zaslišanju zanjo odredila pripor. Obtožena naj bi na sodišču zatrjevala, da se je obvarovala pred napadom.

Kot še piše časnik, naj bi 57-letniku že pred leti izrekli prepoved približevanja zaradi nasilja. 35-letnica naj bi delala v enem od lokalov v Postojni, njen partner pa naj zadnja leta ne bi bil zaposlen in se je pogosto zadrževal v lokalu, kjer je delala. Proti njemu naj bi stekel tudi postopek zaradi nasilništva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  11 .02. 2019 ob  09: 07
ne poznamo točnega ozadja tega dogodka, ampak verjetno obstaja vzrok, zakaj ga je zabodla, sploh če je bil že obravnavan v preteklosti zaradi nasilja, tako da.....žal se nasilje ne rešuje z nasiljem, ampak kot vedno ukrepamo, ko je prepozno