OROPALI ZVEZDNIKA: Daddyju Yankeeju ukradli za dva milijona evrov nakita

Svet

Tat, ki se je pretvarjal, da je portoriški zvezdnik reggeatona Daddy Yankee, je iz hotelske sobe pevca v španski Valencii ukradel za dva milijona evrov nakita, je danes sporočili njegov zastopnik.

Soavtor poletnega hita Despacito, ki ga je posnel skupaj s portoriškim kolegom Luisom Fonsijem, je bil "žrtev kraje, ko je bil zunaj svoje hotelske sobe v Valencii", je preko Twitterja sporočil njegov zastopnik.

Pevec se na družbenih omrežjih ni odzval

Dodal je, da ne bodo podali dodatnih izjav, saj ne želijo ovirati preiskave. Pevec se sicer glede tatvine ni odzval na nobenem od svojih profilov na družbenih omrežjih, kjer ima več milijonov sledilcev, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Lokalni mediji so poročali, da je 41-letni Daddy Yankee policiji prijavil krajo v torek zvečer. S policije pa so sporočili, da preiskava kraje nakita in gotovine iz hotelske sobe poteka, a niso identificirali žrtve.

Tat se je pretvarjal, da je pevec

Mediji so še pisali, da je moški, ki se je pretvarjal, da je pevec, prosil enega od zaposlenih v hotelu, da odpre trezor v sobi zvezdnika, iz katerega je nato ukradel nakit v vrednosti dva milijona evrov. Tat je ukradel nakit in gotovino tudi iz hotelskih sob članov pevčeve ekipe.

 

Deli novico:

Joco |  11 .08. 2018 ob  03: 31
Tudi meni se zdi malo cudno da je imel za dva miljona nakita v hotelski sobi in denarja...so kartice, kje je dobu gotovino?
Mutna posla sigurno...biznis z drogami ne recem dvakrat
Ale ale |  10 .08. 2018 ob  12: 43
Od zavarovalnice bo dobil venjeno tri krat toliko, in verjetno je bilo samo desetina prijavljenega !?
Jeff |  10 .08. 2018 ob  09: 45
Kako ma lahko normalen človek pri sebi ali na sebi oz. v hotelski sobi 2 milj. eur nakita. To je konec koncev njegov problem. Sicer pa je to itak vse vnaprej dogovorjeno in čisto pranje denarja.
BMK |  09 .08. 2018 ob  23: 39
BMK
Vladoiu  |  09 .08. 2018 ob  23: 11
Pa koga briga ta tip. Raje napišite, kako so arabski smradi raketirali šolski avtobus in pobili za cel razred nedolžnih otrok!