OPRAVILI OBDUKCIJO 13-LETNEGA STEFANA: Med preiskovanimi tudi goriški župan

Kronika

V ponedeljek je bila v goriški bolnišnici opravljena obdukcija trupla 13-letnega Stefana Borghesa, ki se je prejšnjo sredo usodno poškodoval pri padcu v 30 metrov globok vodnjak, poroča Primorski dnevnikDo incidenta je prišlo med igro v parku dvorca Coronini. Goriško tožilstvo medtem nadaljuje s preiskavo. Na seznamu preiskovanih je 14 oseb, med njimi tudi goriški župan. 

Rodolfo Ziberna (v okvirčku)

Obdukcijo je opravil prof. Carlo Moreschi, ki ima dva meseca časa za pripravo poročila s svojimi ugotovitvami. Obdukciji je sledil zdravnik Antonello Cirnelli – izvedenec, ki ga je imenoval odvetnik Franco Ferletic, ki zastopa dva vzgojitelja poletnega središča, ki sta na seznamu preiskovanih, piše Primorski dnevnik.

Družina je sedaj končno dobila zeleno luč za pogreb. Od 13-letnika se bodo poslovili v četrtek, 30. julija, ob 18. uri na nogometnem igrišču v Stražcah. 

Goriško tožilstvo medtem nadaljuje s preiskavo. Na seznamu preiskovanih je 14 oseb – vse od vzgojiteljev, ki so na dan nesreče spremljali udeležence poletnega središča, pa do goriškega župana Rodolfa Ziberne, ki je hkrati predsednik Fundacije Coronini Cronberg, še piše portal. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija