OPOZORILO POLICISTOV PO HUDI NESREČI: Mladoletna oseba je še vedno v smrtni nevarnosti

Kronika

Mariborski policisti po nesreči, v kateri je v mladoletno osebo trčil vlak, opozarjajo na prepoved prehajanja preko tirov oz. zadrževanja na železniškem območju. Zaradi nedovoljenega gibanju v neposredni bližini tirov, ko je nastala omenjena nesreča, bo zoper dve mladoletni osebi podan tudi obdolžilni predlog drugemu prekrškovnemu organu.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor, policisti redno opravljajo kontrole na območju železniške postaje, kot tudi na območju, kjer večkrat prihaja do prepovedanega prehajanja preko tirov oz. zadrževanja na železniškem območju. V zvezi s tem je bilo v preteklosti podanih več obdolžilnih predlogov drugemu prekrškovnemu organu. Z omenjenimi aktivnostmi pa bodo nadaljevali tudi v prihodnje, so sporočili.

V trčenju z vlakom na železniških tirih ob Mlinski ulici v Mariboru je bila 13. marca huje poškodovana mladoletna oseba. Oseba je v smrtni nevarnosti. Po ogledu kraja nesreče in zbranih obvestilih so kriminalisti ugotovili, da je do nesreče prišlo ob nedovoljenem gibanju v neposredni bližini tirov in torej ne gre za posledico odgovornosti tretje osebe oz. posledico kaznivega dejanja. O dogodku bo s poročilom seznanjeno Okrožno državno tožilstvo v Mariboru in pristojni center za socialno delo, so še sporočili iz PU Maribor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija