ONA JE 'ČISTA DESETKA', ON PA NJENO NASPROTJE: "Ljudje mi grozijo, ker hodim z debeluhom" (FOTO, VIDEO)

Trendi

Privlačnost je absolutno fascinantna stvar. Ljudje gremo zaradi privlačnosti marsikdaj prek sebe in svojih načel. Zaradi nje počnemo stvari, ki jih drugače verjetno nikoli ne bi. Morda gre za vonj, gibanje telesa, mimiko obraza, nekaj na človeku pritegne našo pozornost. Ni nujno, da je to fizična privlačnost. Človek lahko pritegne našo pozornost s karizmo ali inteligenco. Pravila ni, vsaki osebi bo privlačno nekaj drugega, tudi v odvisnosti od življenjskega obdobja, v katerem smo. Neizbežno dejstvo je, da obstajajo osebe, ki nas privlačijo, in osebe, ki nas ne. Čeprav si morda še tako želimo, da bi nas. Osebno trenerko Sienno Keera je takoj privlačil igralec George Keywood. Marsikdo tega na razume, saj ima ona izklesano telo, on pa je debel. Posledično sta deležna mnogih kritik.

Ljubezen ne pozna meja. 28-letna Sienna Keera je po današnjih lepotnih standardih 'čista desetka', njen partner, prav tako 28-letni George Keywood pač ne, saj se spopada z obilico odvečnih kilogramov. "Velikost ni pomembna," se kritik brani avstralsko-britanski par, ki ima tudi sina. Zlobni jeziki pravijo, da je njuna ljubezen zaigrana. "Pravijo, da me zanima samo denar, Georgu pa, naj pazi na svoje zdravje," poroča The Daily Star.

''Že ko sem bila mlajša in so vse moje prijateljice hodile s tipi z 'radiatorčki', so me bolj privlačili obilni moški. Želiva razbiti stigmo glede različnih velikost in postav v razmerju in pokazati, da se ti ni treba spremeniti, da najdeš ljubezen in si v življenju srečen,'' razlaga Sienna.

View this post on Instagram

A post shared by Sienna Keera (@siennakeera)

View this post on Instagram

A post shared by Sienna Keera (@siennakeera)

Avstralka iz Sydneyja je Georga, ki prihaja iz Velike Britanije, prvič opazila na televiziji, ko je gledala britansko mokumentarno serijo People Just Do Nothing, v kateri je nastopal v vlogi Craiga in takoj pritegnil njeno pozornost. V stik z njim je stopila prek Instagrama in januarja 2019 sta se, kljub temu da je bilo med njima na desetisoče kilometrov razlike, dobila v živo, ko je Sienna za šest tednov v Veliko Britanijo odpotovala na počitnice. Razmerje, ki je sprva potekalo na daljavo in s krajšimi izleti v Pariz in Amsterdan, sta kronala z zaroko v Benetkah, ko je Geogre Sienno zaprosil na gondoli.

Poročila sta se maja letos, potem ko se jima je že leta 2019 rodil sin Oliver. Družina trenutno živi v angleškem mestu Surrey. "Ljubiva življenje. Ustvarila sva življenje za najinega sina, kakršnega si nikoli nisva mislila, da je mogoče." Par trenutno tri ure dnevno posveča vsebinam za družbena omrežja, s pomočjo katerih mesečno zaslužita približno 10 tisoč evrov. "To, da je George preobilen, ga ne ovira pri vsakdanjih opravili – še vedno gre lahko po nakupih in je izjemen oče," ga zagovarja Sienna. "Ludje nam pošiljajo grožnje s smrtjo in mi grozijo, da me bodo posilili, ker hodim z debeluhom – strašljivo je," še razloži.

@siennakeera #walkingpad @kingsmith_walkingpad ♬ original sound - SiennaKeera

"Ne počutim se drugačen od tistih, ki imajo normalno težo," pa pove George. "Če ne bi bil debel, me ljudje sploh ne bi opazili. Obsojajo me, ker sem obilen, medtem ko moški, ki imajo radi obilnejše ženske, tega niso deležni. Ljudje ne prenesejo dejstva, da ima debeluh privlačno ženo. Moje srce je strto, ko vidim, da ljudje napadajo druge samo zato, ker so drugačni." Kljub temu, da sta deležna veliko sovražnosti, imata še več podpornikov, negativizem pa jima samo dviguje prepoznavnost. "Najina služba je, da se osredotočiva na pozitivno. Čeprav dobivava sovražne komentarje, pa imava zato več ogledov, več predvajanih oglasov in posledično več sponzorjev, zato si tega ne jemljeva k srcu."

''Nič ne dosežete s tem, da ste podli. Ljudje počasi dojamejo, da to nima učinka, zato je sovraštva zdaj manj,'' še pojasni George.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija