OLIMPIJSKI BAZEN V KOPRU PONOVNO ZAPRT: Enako tudi teniška igrišča v Športno rekreacijskem centru Bonifika

Koper

Vlada je z novim vladnim Odlokom o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov v celoti prepovedala izvajanje športno-gibalne dejavnosti in procesa športne vadbe. Skladno z odlokom, ki je v veljavo stopil danes, se ponovno zapira Olimpijski bazen Koper in vsa teniška igrišča v Športno rekreacijskem centru Bonifika.

Treninge še naprej lahko izvajajo vrhunski športniki olimpijskega, mednarodnega in svetovnega razreda, registrirani športniki v starostnih kategorijah kadeti in mladinci, člani državnih reprezentanc in poklicni športniki, starejši od 15. let, ki so pri ministrstvu za šport vpisani v razvid poklicnih športnikov.

Omogočena so tekmovanja najvišje kakovostne ravni nacionalnega, regionalnega, mednarodnega oziroma evropskega nivoja, pa tudi kvalifikacijske tekme državnih reprezentanc. V individualnih športih so dovoljene velike mednarodne športne prireditve (državno, evropsko, svetovno prvenstvo in svetovni pokal).

Športnikom, ki lahko v skladu z odlokom tekmujejo, je dovoljeno tudi izvajanje procesa športne vadbe. Treningi in tekmovanja pa se lahko izvajajo na vseh športnih objektih in zunanjih športnih površinah. Pri tem je obvezno upoštevanje veljavnih ukrepov za zajezitev novega koronavirusa. Ukrep bo veljal do 15. januarja

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  10 .01. 2021 ob  14: 27
Je rekla Regica Dudeku"cuj Dras il fa ftakni ili smakni. Nebus ti miju l... j...l"
td |  09 .01. 2021 ob  23: 53
Ne vem, če še imajo kje na svetu tako noro in nesposobno vlado. Direktno so odgovorni preko zmede, ki jo delajo, da ljudje več ne verjamejo ukrepom ne ničemur drugemu. Višek norosti pa je koliko glasov kljub seveda nabirki zveste cerkve ta nora strank z zlim liderjem zbere kljub vsemu. Če zdaj ni večino teh srečala pamet, jih ne bo nikoli, naši kuri se bo še slabše godilo, ni nam pomoči. Pa razumem, da nekdo pač ne mara levice in to .... ampak, da pa izberejo totalno temo, pa mi ne gre skozi.