OKRADLI KOPRSKO DRSALIŠČE: Tat odnesel denarnico s celotnim izkupičkom

Kronika

Včeraj so imeli precej smole na koprskem drsališču, kjer jim je za zdaj še neznanec okoli 15.30 ukradel denarnico z izkupičkom drsališča, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

V petek je bilo vlomljeno v zidanico na Baredih. Lastniku so ukradli opremo za proizvodnjo elektrike v vrednosti 4.000 evrov (dve bateriji znamke Topla po 220 Ah, Inverter 1500 W, sinusni pretvornik 50 Ah, bencinski agregat Honda 2200 Kw in s strehe pet sončnih panelov).

V petek popoldne je na Dolinski v Kopru nekdo vlomil v osebni avto. Ukradel je večjo vsoto gotovine in razne poslovne dokumente.

V Pradah je nekdo vlomil v hišo. Pregledal je prostore, nato pa odnesel večjo vsoto gotovine in zlatnino.

V soboto ponoči je nekdo vlomil v lokal pri bencinskem servisu v Kopru in ukradel blagajniški minimum.

V soboto popoldne so policisti pri Lipici ustavili 56-letnega voznika osebnega avtomobila iz Postojne, ki nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V soboto ob 20.50 je v Luciji na parkirišču v vozilo prijaviteljice trčil voznik osebnega avtomobila. 72-letnemu povzročitelju iz Brežic je alkotest pokazal 0,97 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Zvečer pa je v enem od lokalov v Kopru razgrajal 31-letnik pod vplivom drog. Grozil je s pretepom, lastnika lokala pa tudi udaril. Policisti so zanj uporabili prisilna sredstva, sledi mu plačilni nalog.

Včeraj ob 2.40 so policisti v Portorožu ustavili 53-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,68 mg/l alkohola. Zanj so odredili pridržanje, sledi mu obdolžilni predlog.

Nekdo je vlomil v koprski lokal. Ukradel je menjalni denar in napitnino ter mobilni telefon znamke Iphone 7 in tablični računalnik IPad.

V Portorožu so policisti zasegli osebni avto 24-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Policisti PU Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 104 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 348 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, dve z lažjimi poškodbami in eno s hujšimi. Zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali osem vlomov in šest tatvin. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali enajstkrat.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija