OGORČENI GASILCI: Informacija o nesreči najprej na Facebooku, nato šele pri njih (FOTO)

Kronika

Gasilci iz Ribnice so na spletu delili obvestilo o prometni nesreči v Rašici, ob kateri so ogorčeni zapisali, da je bila informacija o dogodku prej na družbenem omrežju Facebook, kot pa pri njih. Nekdo jih je namreč poklical šele 9 minut po objavi na spletu.

"Ko smo že mislili, da bomo letos imeli manj intervencij kot lansko leto pa je prišel vikend ko smo samo v nekaj dneh posredovali že četrtič," svojo pripoved začenjajo ribniški gasilci. Tokrat sta vozili trčili v križišču ceste Ljubljana - Kočevje, v kraju Rašica, ob tem pa sta se poškodovali dve osebi.

So pa po intervneciji gasilci opazili zanimivo podrobnost, ki so jo pospremili z ogorčenjem. "V neki skupini (na Facebooku, op. a.) je bilo zapisano, da se je pripetila prometna nesreča na Rašici celih 9 minut preden smo gasilci in reševalci prejeli poziv," so zapisali in ob tem dodali: "Ali ne bi bilo bolje kot napisati objavo, raje klicati na 112 ter tako pohitriti potek reševanja? Kdo ve, upajmo da ne bo naslednjič teh 9 minut usodnih..."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija