OGLAŠUJTE V KOPRU: Elektronski reklamni zasloni in plakatna mesta Marjetice Koper

Koper

Marjetica Koper vabi vsa podjetja, organizacije, društva, športne in druge kolektive, da izkoristijo njihove možnosti oglaševanja v Mestni občini Koper. Elektronski reklamni zasloni, s katerimi upravljajo, omogočajo enega izmed najsodobnejših načinov oglaševanja. Takšno oglaševanje pritegne pozornost mimoidočih v vseh delih dneva, je stroškovno učinkovito, omogoča hitro objavo in spreminjanje vsebin in je nenazadnje tudi okolju zelo prijazno.

Zasloni so postavljeni na atraktivnih lokacijah do katerih peljeta glavna izvoza s hitre ceste – Koper center in Semedela. Poleg teh so zasloni postavljeni še ob koncu Severne obvoznice, ob Cesti Zore Perello Godina, na Ukmarjevem trgu ter ob potniškem terminalu. Na zaslonih, ki delujejo vsak dan, lahko objavite poljubne vsebine, ki bodo poskrbele za povečanje vaše prepoznavnosti, promocijo novih izdelkov ali storitev, informacije o bližajočih se prireditvah in še veliko več.

Poleg zaslonov Marjetica Koper upravlja tudi z več kot 150 plakatnimi mesti na 61 lokacijah v mestnem središču in na podeželju. Tudi ti predstavljajo sodobno in učinkovito rešitev za obveščanje lokalnih skupnosti. Za vse informacije so na Marjetici dosegljivi prek elektronske pošte oglasevanje@marjeticakoper.si ali na telefonski številki 051 397 567.