OGLASILA SE JE MISTERIOZNA SPLITČANKA: To je razlog, da se Mateju pred izginotjem ni javila na telefon

Kronika

Misteriozna Splitčanka, ki se zadnje dneve omenja v zvezi z izginotjem 27-letnega Mateja Periša v Beogradu, je prvič spregovorila za medije. Prav ona je bila zadnja, ki jo je Matej na večer pred izginotjem poklical iz kluba Gotik, ob 22.29. Kot pravi, se na klic ni oglasila, kar obžaluje.

Periš naj bi kritičnega večera večkrat poskušal vzpostaviti stik z Majo Sopta, prav tako Splitčanko, ki je se je za novo leto mudila v Beogradu, vendar ne z Matejevo družbo.

Medtem, ko je Matej večerjal s prijatelji v restavraciji v Beton Hali, je videl na Instagramu, da je tudi ona v Beogradu s prijatelji. Poslal ji je sporočilo, nato pa jo je poklical. Kot je dejala policistom, zvonjenja telefona ni slišala. To zdaj močno obžaluje, saj je zadnja oseba, ki jo je Matej poskušal priklicati, preden je izginil.

Poročali smo že, da je Splitčanka, ko je informacija prišla v javnost, zbrisala vse svoje profile na družbenih omrežjih. "Seveda obžalujem, ker menim, da če bi me obvestil, da prihaja v Beograd, bi jim povedala, kam naj gredo in kaj naj počnejo," je dejala za srbsko televizijo TV Prva.

Da ji je bil odvzet potni list in da ne sme zapustiti Srbije, kjer se še vedno nahaja, je njen oče včeraj zanikal.

Splitčanka ima v lasti nekaj plovil, na katerih je Periš delal kot skiper. Je pa tudi prva oseba, ki je za medije potrdila, da je užival narkotike, za razliko od njegovih prijateljev, ki to ves čas zanikajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija