OGLAŠEVANJE V KOPRU: Celovite kampanje na zaslonih in plakatih po celotni občini

Koper

Marjetica Koper v koprski občini skrbi za oglaševalske površine na javnih mestih. Osem zaslonov in več kot 130 plakatnih mest omogoča celovite oglaševalske kampanje, ki zajamejo širok krog občanov in obiskovalcev. Atraktivne lokacije v mestnem središču, ob regionalnih cestah in tudi na podeželju pritegnejo pozornost mimoidočih v vseh delih dneva. S premišljeno izbiro lokacij lahko dosežete tako pešce, kot tudi kolesarje in voznike.

V Kopru so na voljo štirje veliki elektronski zasloni in prav toliko manjših, ki so premišljeno postavljeni na cestiščih, ki peljejo v oziroma iz mestnega središča. Plakatna mesta so razpršena po celotni občini, od mestnega središča, do avtobusnih postaj in obcestnih površin. Njihova nevpadljiva velikost, ki ne presega dveh metrov višine, se lepo zlije z ostalo urbano infrastrukturo in že dolga leta predstavlja del mesta.

Na Marjetici imajo posebej prilagojen cenik za društva, javne zavode, neprofitne organizacije in krajevne skupnosti. Po ugodnejši ceni lahko oglašujejo športne, turistične ali kulturne vsebine ali prireditve in dogodke, ki se izvajajo v koprski občini. Na zaslonih in plakatih tako lahko izkoristite možnost, da povečate svojo prepoznavnost ali predstavite svojo dejavnost in produkte. Bliža se začetek šolskega leta, zato ne zamudite priložnosti, da otroke povabite k vpisu. Za več informacij o oglaševanju jim lahko pišete na elektronski naslov oglasevanje@marjeticakoper.si ali jih pokličete na 051 397 567.