OGENJ NA BALKONU V LUCIJI: V stanovanju so bile tri osebe; to je razlog, da je zagorelo

Kronika

Včeraj ob 7.11 so policisti dobili obvestilo, da je zagorelo na balkonu stanovanja v Luciji. Policisti so po pogašenem požaru opravili ogled kraja in ugotovili, da so bile v stanovanju, v četrtem nadstropju, tri osebe. Ob treh zjutraj so šli spat, vendar so na balkonu pozabili pogasiti vžigalno spiralo za odganjanje komarjev. V požaru je nastala materialna škoda, ogenj je osmodil še balkon v 5. in 6. nadstropju. Policisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 69 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 194 klicev. Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo, dve s hujšimi poškodbami in eno z lažjimi, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo šest intervenciji.

Ob 10. uri je policijo voznik obvestil, da osebni avto pelje iz Škofij proti Bivju po hitri cesti v napačno smer. Policisti so ugotovili, da je v napačno smer peljala 55-letna Izolanka, obravnavajo kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu.

Ob 16.27 so bili obveščeni o prometni nesreči v strunjanskem drevoredu, in sicer je šlo za nalet treh vozil. 33-letni voznik je zaradi neprimerne hitrosti trčil v vozilo 48-letne voznice, to pa je odbilo še v vozilo pred njo, ki ga je peljal 50-letni voznik. Po prvih podatkih se je v trčenju poškodovala 48-letna voznica osebnega avtomobila.

Ob 18.56 pa so bili obveščeni o prometni nesreči v Kosezah pri Ilirski Bistrici. 20-letni domačin je peljal od Ilirske Bistrice proti Jelšanam, zapeljal desno izven vozišča in trčil v drevo. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,12 mg/l. Voznik se z rezultatom ni strinjal, zato mu je bil odrejen strokovni pregled na alkohol, prepovedane droge in psihoaktivna zdravila. Odpeljan je bil v SB Izola, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija