ODVRATEN PRIZOR V ZNANI VERIGI PICERIJ: Poglejte, kaj delavec počne s testom (VIDEO)

Svet

Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek delavca, ki gnete testo v verigi picerij Domino's na Japonskem. Zaradi 'skrivne sestavine', ki jo picopek doda testu, je video sprožil burne odzive.

Na začetku vidimo delavca, ki mesi testo, medtem pa se pogovarja s sodelavcem. Kar naenkrat si prst potisne v nos, nato pa ga obriše v testo. Pri tem se oba zabavata in smejita.

Nekaj ​​ur po objavi na japonskem spletnem forumu Bakusai je video postal viralen, poroča LadBible. Podjetje Domino's se je na družbenem omrežju X (bivši Twitter) javno opravičilo in pojasnilo, da je šlo za neprimerno obnašanje honorarnega delavca v mestu Amagasaki. Zapisali so še, da se je zgodilo izven delovnega časa in da so bili sprejeti ukrepi, da se kaj podobnega ne bi ponovilo. Zatrdili so, da testo ni bilo uporabljeno za pripravo pice in je bilo takoj uničeno.

Delavca, vpletena v ustvarjanje posnetka, naj bi kaznovali, picerijo pa so začasno zaprli, da bi jo temeljito očistili. Za nevšečnosti, ki so jih povzročili svojim strankam, so se globoko opravičili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija