ODPRTE PRIJAVE NA BREZPLAČEN SPLETNI TEČAJ: Pridobili boste certifikat turistični manager Unescove dediščine

Piran

Portoroška Fakulteta za turistične študije – Turistica Univerze na Primorskem (UP FTŠ), članica svetovne Unescove mreže za izobraževanje na področju turizma in kulturne dediščine, vabi vse, ki so kakorkoli povezani ali simpatizirajo s turizmom in dediščino, da se prijavijo na brezplačni 6-tedenski spletni tečaj (6 modulov) in pridobijo certifikat: Turistični manager Unescove dediščine.

Lanski spletni tečaj Turistični management Unescove dediščine je požel velik uspeh, saj se nanj prijavilo več kot 6.500 ljudi iz 166 držav. V drugem delu bodo strokovnjaki, mednarodni team priznanih profesorjev s področja turizma in dediščine, v konstruktivnem in dinamičnem učnem okolju ponovno delili svoje znanje. Obeta se 6 povsem novih poglavij oziroma modulov, v katerih bodo udeleženci pridobili sveža znanja s področja komuniciranja, managementa in trženja dediščine.  

Tečaj se bo pričel 6. maja 2019 in bo potekal na vodilni platformi za brezplačno spletno izobraževanje s področij računalništva, poslovanja in upravljanja – FUN.MOOC (Masive Open Online Course). 

Dodatne informacije o tečaju: 

- sestavljen bo iz 6 modulov, ki bodo udeležencem dostopni vse do konca leta 2019

- udeleženci bodo svoje znanje preverjali s pomočjo tedenskih kvizov ter drugih spletnih aktivnosti za povezovanje teorije s prakso; 

- tečaj je organiziran v skladu z licenco Creative Commons CC BY-NC-SA 4.0; 

- udeležba na prvem delu tečaja, ki se je izvedel v lanskem letu, ni pogoj za prijavo na letošnji tečaj.

Tečaj je pripravila Unescova mreža desetih univerz, ki so vodilne na področju izobraževanja za turizem in kulturno dediščino, sodelovalo pa je 25 profesorjev iz 9 držav. Mreža ima sedež na Univerzi v Parizu (Sorbona). V pedagoškem teamu so med drugimi vsebine pripravljale tudi visokošolske učiteljice na Turistici: dr. Aleksandra Brezovec, dr. Žana Čivre in dr. Petra Zabukovec Baruca

Predstavitev tečaja in registracija: tukaj.

Na tečaj vabljeni vsi, ki delujete na področju turizma in/ali kulturne dediščine ali pa si to zaenkrat le želite!

Deli novico: