ODPRT RAZPIS ZA NAJBOLJŠO INOVACIJO V OBALNO-KRAŠKI REGIJI: Zbiranje prijav poteka do 4. aprila

Koper

Na Primorski gospodarski zbornici (PGZ) kot sestavnem delu Gospodarske zbornice Slovenije odpirajo že 22. razpis za najboljše inovacije na nacionalnem nivoju. Na regijskem nivoju podeljujejo priznanja že 28 let.

Razpis je odprt do 4. aprila, inovacijske predloge pa lahko oddajo podjetja, samostojni podjetniki, organizacije, posamezniki, raziskovalne inštitucije, šole. Obenem spodbuja tudi sodelovanje med različnimi deležniki pri snovanju in predstavitvi inovacij. Razpis GZS za inovacije je največji, najbolj priznan in prepoznan način nagrajevanja inovativnosti slovenskega gospodarstva.

"Letošnji inovacijski izziv in rdeča nit je 'Izbrali smo trajnost'. V ospredje postavljamo vedno večji pomen trajnosti pri poslovanju podjetij, inoviranju, razvoju – tako procesov kot produktov, trajnost v dobavnih verigah. Vse večji pomen ima tudi v luči prihajajočega poročanja ESG," so zapisali v sporočilu za javnost.

Za podporo pri vaši prijavi pripravljajo Webinar na temo: 'Kako pripraviti dobro prijavo', ki bo 12. marca ob 14. uri. Informacije glede prijave na webinar bodo objavljene na spletni strani Inovativna Slovenija.

13. regijskih razpisov je objavljenih na spletnih straneh regijskih gospodarskih zbornic, preko povezave Inovativna Slovenija, lahko pa ga najdete tudi na spletni strani Primorske gospodarske zbornice. Vašo prijavo pa oddate preko obrazca: Prijavni obrazec Inovacije GZS 2024 | GZS.

Predlagatelji lahko prijavite produktne, procesne, trženjske, organizacijske ali družbene inovacije, ki so vpeljale na trg oz. prvič uporabljene v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju 1. januarja 2022 do 31. marca 2024.

Najbolje ocenjene inovacije iz posamezne regije bodo kandidirale za nacionalna priznanja GZS za najboljše inovacije, ki bodo podeljene 10. septembra na Dnevu inovativnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija