ODPOVEDALA SE JE VSEMU, DA BI POSTALA SEKS LUTKA: "V telesu imam samo tri kilograme plastike" (FOTO, VIDEO)

Trendi

31-letna Alicia Amira je pustila službo za odnose z javnostmi. Operirala si je prsi, čelo, oči, lica in ustnice, da bi postala plastična seks lutka. Na družbenih omrežjih ima kopico oboževalcev, razkrila pa jim je, da s plastičnimi operacijami še ni zaključila.

"Želim živeti življenje kot plastična seks lutka. Zato sem izbrisala svoje staro življenje. Nisem se spremenila, le razvila sem se. Če bi želela, bi lahko živela običajno življenje, vendar sem se odločila postati seks lutka. Ponosna sem na svojo pot, na vsak svoj korak in na vse korake, ki jih bom naredila," je ponosno povedala Alicia.

Poslužila se je številnih posegov, od polnil za lica, brado, ustnice in čeljust do botoksa, operacije nosu in prsi. Tehta 52,7 kilograma, od tega je tri kilograme predstavlja plastika.

"Ne gre za trend temveč fetiš za odrasle. To pomeni, da nenehno spreminjaš svoj videz, življenje in svoje vedenje z namenom, da postaneš plastična seks lutka," je pojasnila Alicia.

Njen cilj je videti čim bolj plastično, kmalu pa naj bi vstavila vsadke v zadnjico, dodatno povečala prsi in spet operirala nos, da bo čim bolj podobna lutki.

Na Instagramu ji sledi preko 38.000 ljudi, ki jo podpirajo in hvalijo njeno delo. "Radi te imamo in smo s tabo. Zelo si lepa," je komentiral eden od njenih sledilcev, poroča The Sun.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  27 .04. 2022 ob  13: 14
19
človek res težko verjame, da obstaja na svetu nekdo tako fuknjen