ODKRIJTE ČAROBNOST BLEDA SKOZI VSE LETO: Hotel Park in Rikli Balance Hotel

Slovenija

Jesen in zima sta kot nalašč za odkrivanje prelepe Slovenije. Zakaj se ne bi odpravili na raziskovanje Bleda, ki ponuja veliko več, kot le obisk otočka sredi jezera in gradu, ki bdi nad njim. Dobrodošli v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park na pravljičnem Bledu, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts! Hotela ležita v neposredni bližini Blejskega jezera in ponujata najlepše razglede na lepote čarobnega Bleda. Preverite popuste za nepozabno doživetje slovenskega alpskega bisera v hladnejših mesecih!

HOTEL PARK NA JEZERSKI OBALI 

V prenovljenem Hotelu Park, ki leži na obali jezera, vas v udobnih sobah, ki pripovedujejo zgodbe vode in gozda, čakajo prekrasni razgledi na lepote Bleda.

Pogrejte se v hotelskem bazenu s termalno vodo in v svetu savn, ki nudijo panoramski razgled na Blejski grad in jezero z  otočkom.

V hotelski restavraciji vas čaka vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini in kulinarične mojstrovine kuharskega mojstra Simona Bertonclja, ki je bil za svoje delo nagrajen tudi z Michelinovim priznanjem.

ELEGANTNI RIKLI BALANCE HOTEL

Udobne sobe sodobnega in elegantnega Rikli Balance Hotela nad Blejskim jezerom, kjer lahko v kulinarični in velnes ponudbi spoznate koncept za zdravo življenje po Arnoldu Rikliju, nudijo vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice.

V razgledu na jezero boste lahko uživali kar iz bazenov največjega bazenskega kompleksa na Gorenjskem, v katerem bodo na toboganu na svoj račun prišli tudi najmlajši.

V hotelskem Wellnessu Živa se lahko starši skozi alpske velnes rituale in sprostitvene ter detox ponudbe prepustite naukom zdravilca Arnolda Riklija.

Aktivno odkrivanje Bleda 

Sprehodi, pohodništvo, kolesarjenje ali tek – katerokoli aktivnost boste izbrali, povsod vas bodo obkrožali čudoviti razgledi. Pohodnike vabita bližnja Ojstrica in Galetovec, kjer se vam odpirajo panoramski razgledi na Blejsko jezero, ljubitelji kolesarjenja si v hotelu lahko izposodite električna kolesa, ali varno shranite svoja, in se odpravite na kolesarjenje po dolini Radovne, ljubitelji teka pa prijetne jesenske temperature v svežem alpskem okolju lahko izkoristite za tek okoli jezera!

Edinstven izven-sezonski popust

Prepustite se zgodbam slovenskega alpskega bisera, podajte se na aktivno odkrivanje okolice in izkoristite izven-sezonski 20 odstotni popust v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park za nočitve s polpenzionom v izbranih terminih od oktobra 2023 do marca 2024.