ODDAJTE JIH V POSEBNO DOSTAVNO VOZILO: V Izoli prihodnji teden akcija zbiranja nevarnih odpadkov

Izola

Javno podjetje Komunala Izola bo v obdobju od 21. do 25. maja izpeljala letošnjo prvo akcijo zbiranja nevarnih odpadkov s premično zbiralnico odpadkov iz gospodinjstev. Z akcijo občanom omogočijo, da se na ustrezen način znebijo nevarnih odpadkov, ki jih hranijo doma.

Nevarne odpadke, kot so: stara zdravila in kozmetika, uporabljeno jedilno olje, odslužena svetila, razne kemikalije, barve, laki, spreji, topila ter majhne električne aparate, lahko oddate v posebno dostavno vozilo, ki bo po spodaj navedenem razporedu locirano na sledečih zbirnih točkah:

Nevarne odpadke lahko sicer skozi celo leto (s predložitvijo zadnjega odrezka potrdila o plačilu komunalnih storitev) brezplačno pripeljete na zbirni center

Telefonska številka 05/66 34 950 vam je na voljo za dodatna pojasnila o akciji zbiranja nevarnih odpadkov s premično zbiralnico.

V Komunali Izola vas vabijo, da se akcije udeležite. "Na ta način se bomo znebili črnih odlagališč in kopičenja odpadkov na naših domovih ter skupaj prispevali k bolj čistemu in urejenemu okolju," so zapisali in dodali: "Ohranimo našo občino čisto danes za boljši jutri!"


OBRATOVALNI ČAS ODLAGALIŠČA IN ZBIRNEGA CENTRA

Ponedeljek – petek       od 8. do 17. ure

Sobota                               od 9. do 12 ure

Nedelja in prazniki       zaprto

Deli novico: