Od polnoči na trgu iPhone 5s

Slovenija

Drugi največji slovenski mobilni operater Simobil bo v petek minuto čez polnoč kot prvi v Sloveniji ponudil omejene količine najnovejšega Applovega pametnega mobilnega telefona Iphone 5S.

Iphone 5S 16 GB bodo prvim kupcem ponudili v prodajnem centru na Prešernovi ulici v Ljubljani, ki bo ostal odprt do razprodaje zalog. Na prodajnem mestu bo na voljo tudi cenejša različica mobilnika - Iphone 5C.

Oba modela enega najbolj priljubljenih pametnih mobilnikov na svetu bosta v petek v svoji ponudbi imela tudi prodajni center na Glavnem trgu v Mariboru in prodajni center v Novem mestu. Vrata bosta odprla že ob 6. uri.

Po prodaji obstoječih količin bo Simobil na omenjenih treh prodajnih mestih ponudil možnost rezervacije želenega modela telefona tudi prek spleta, medtem ko so rezervacije za ostala prodajna mesta na voljo že danes.

Ameriški tehnološki velikan Apple je novi različici svojega pametnega mobilnika predstavil 10. septembra, na največjih trgih ga je zael prodajati 20. septembra. V prvih treh dneh je prodal rekordnih devet milijonov pametnih mobilnikov Iphone 5S in 5C.

Jusito |  25 .10. 2013 ob  10: 16
Celo noč sem čakal na novi iPhone. Imam že iPad, iPod, in vse možne iJe...

Imenujem se iDiot....