OČE SVOJO MLADOLETNO HČER SILIL V PROSTITUCIJO: Prodajal naj bi jo moškim, starim od 28 do 73 let

Kronika

Policijska akcija "Armagedon" je razkrila razsežnost grozljive pedofilske verige, ugotovili so, da je oče eno leto zlorabljal in prodajal svojo najstniško hčer. Surovež naj bi hčer za spolne usluge in pornografske vsebine prodal kar desetim različnim moškim.

Oče je obtožen, da je eno leto prodajal svojo hčer moškim, starim od 28 do 73 let. Domnevajo, da so ti z njo stopili v stik preko družbenega omrežja Facebook, kjer je dekle imelo ustvarjen lažni račun. Od nje so zahtevali, da jim pošlje svoje gole fotografije ali posnetke.

Ugotovitve kažejo, da je dekle  prodajal njen lastni oče, ki je bil pred mesecem dni aretiran zaradi posredovanja pri prostituciji svoje mladoletne hčerke. 

Ko so bile najdene sporne fotografije, so dekle poklicali kot pričo. Med zaslišanjem v navzočnosti očeta kot zakonitega zastopnika so pričevanja in odzivi dekleta postali sumljivi. Takrat se je pri tožilcih pojavil razlog za sum, da je dejansko oče tisti, ki je mladoletnico silil v prostitucijo. To je bilo dovolj, da je tožilstvo policiji takoj odredilo nujno ukrepanje, nakar so na teren poslali ekipe.

Med preiskavo je bilo ugotovljeno, da obstajajo razlogi za nadaljnji postopek, glede na to, da dokazi niso bili najdeni le zoper očeta, ampak zoper več vpletenih oseb. V zvezi s primerom sta bila tako v prvi fazi zaslišana oče mladoletnice in še dva polnoletna moška. 

Očeta so nato obtožili, da je vsaj eno leto prodajal svojega otroka moškim, starim od 28 do 73 let. Tožilstvo je razkrinkalo vsesrbsko verigo pedofilov. Nadaljnji dokazni ukrepi, ki jih je izvedlo tožilstvo, so vključevali tudi izvedensko preiskavo vsebine mobilnega telefona mladoletnice. Tako so odkrili njen lažni FB profil in pogovore z vsemi desetimi osebami, ki so jih v torek prav tako aretirali.

Deset osumljencev pedofilske verige je končalo za zapahi, policija jiM je odredila pridržanje do 48 ur. V naslednjih dneh jih bodo privedli pred vršilca dolžnosti tožilstva za visokotehnološki kriminal, kjer bodo ponovno zaslišani, piše telegraf.rs. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  12 .08. 2021 ob  13: 02
Za take je samo smrtna kazen! Takoj, brez odlašanja.