OČE NAJSTNIŠKO HČI "PRISILIL", DA SI OBRIJE GLAVO: Razlog vas bo pošteno presenetil

Svet

"Moja 16-letna hči se je pred kratkim norčevala iz dekleta, ki je zaradi zdravljenja raka izgubilo lase. Z glave ji je celo snela lasuljo. Očitno je šlo za prepir med njima, ki je izhajal iz preteklosti, kar pa ni opravičilo za vedenje moje hčerke. Nisem vzgojil svoje hčerke, da se do ljudi obnaša tako, kot se je obnašala, in bil sem zgrožen nad njenim vedenjem," je na spletni strani Reddit napisal oče. Hčeri je dal na razpolago dve možnosti. Strinjala se je, da se bo raje kot tehnologiji odpovedala svojim lasem in si obrila glavo.

"Moja hči se ni pokesala za to, kar je storila, in izjavila, da si je dekle to zaslužilo ... Zato sem svoji hčerki dal dve možnosti. Prva je vključevala odvzem vse elektronike, vključno z mobilnim telefonom, ki ji ga nikoli več ne bom ne vrnil ne kupil novega, druga pa je vključevala odhod k frizerju in odstranitev vseh las," je napisal oče. Najstnica je izbrala obrito glavo.

Večina uporabnikov Reddita njegove kazni ne odobrava. "Tvoja hči je ustrahovalka, ker si ti nasilnež," je eden izmed mnogih komentarjev.

En uporabnik priljubljenega omrežja pa je dal idejo, kako bi oče lahko kaznoval hčer z veliko manj ponižanja. "Zakaj je niste pripravili do tega, da opravlja prostovoljno delo na oddelku za raka, zlasti na oddelku za otroke. To bi ji zagotovo pomagalo do več sočutja," je zapisal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  30 .08. 2021 ob  16: 45
Palec gor!