OČARANO OBČINSTVO V PORTOROŽU: Orkestra sta združila moči (FOTO)

Piran

Pihalni orkester Koper in Pihalni orkester Marezige sta v soboto, 23. marca, združila moči in organizirala skupni spomladanski koncert, ki je ob 19. uri potekal v skoraj napolnjeni dvorani Avditorija Portorož.

Pihalni orkester Koper

Pod dirigentskima taktirkama Aleša Groska in Borisa Benčiča sta orkestra občinstvu pričarala čudovito vzdušje. Predstavila sta se z bogatim, zanimivim in pestrim programom, ki ga je publika nagradila z bučnim aplavzom.

Koncert je povezovala prikupna, vsestranska in vedno nasmejana voditeljica Lara Pirc, ki so se ji za sodelovanje v imenu obeh orkestrov lepo zahvalili. Njihova zahvala gre tudi Avditoriju Portorož in vsem, ki so jim pri organizaciji tega čudovitega koncerta pomagali.

Pihalni orkester Marezige

V zadnjem delu nastopa pa sta Pihalni orkester Koper in Marezige skupaj odigrala še dve znani poskočni koračnici, ki sta tudi občinstvo pritegnila k sodelovanju in ploskanju ter tako v razpoloženem vzdušju zaključila večerno dogajanje.

Orkestra sta, po poročanju glasbenikov, neizmerno uživala, dirigenta pa se že menita za nova sodelovanja v bodoče.

Tudi s tem nastopom se je potrdil slogan pihalnega Orkestra Marezige, da prijatelji ustvarjamo glasbo in glasba prijatelje.

Deli novico: