OBVESTILO ZA OBČANE IZOLE: Ta teden bodo izvajali dezinsekcijo javnega kanalizacijskega omrežja

Izola

Med 22. in 24. aprilom se bo na območju občine Izola izvajala dezinsekcija javnega kanalizacijskega omrežja. Po naročilu Komunale Izola bo dezinsekcijo izvajala družba Radit iz Kopra.

Z dezinsekcijo se učinkovito odpravlja težave s škodljivimi insekti (ščurki ipd.), ki se zadržujejo tudi v kanalizacijskih vodih, izvaja pa se z obrizgavanjem jaškov ter toplim zamegljevanjem jaškov in cevi javne kanalizacije.

S ciljem doseči čim večji učinek dezinsekcije se občanom priporoča, da poskrbijo tudi za dezinsekcijo internih kanalizacijskih omrežij in priključkov iz stanovanjskih hiš ter poslovnih prostorov v zasebni lasti kot tudi večstanovanjskih objektov. Storitev lahko naročijo neposredno pri podjetju Radit na telefon 041 531 201 ali pri katerem od ostalih pooblaščenih izvajalcev dezinsekcije.

V kolikor vremenski pogoji ne bodo ugodni za izvedbo dezinsekcije, bo termin izvedbe spremenjen, kar bodo tudi pravočasno sporočili, še navajajo v komunali. Za morebitne dodatne informacije so dosegljivi na telefon 05 66 34 950 ali 05 66 34 935.