OBRNJEN NA STREHI, BREZ TABLIC, VOZNIKA PA NIKJER: To je policistom za izgovor povedal 24-letnik

Kronika

Včeraj ob 12.26 so bili policisti obveščeni, da je na cesti GorjanskoKomen vozilo obrnjeno na streho. Ugotovili so, da na kraju ni več udeležencev, ostalo pa je vozilo Renault clio, poškodovano, brez nameščenih registrskih tablic. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 24-letnik peljal po regionalni cesti iz smeri Komna proti Gorjanskim. V ovinku pred naseljem Gorjansko je po njegovi izjavi voznik belega avtomobila pripeljal po njegovi levi strani, zaradi česar je moral sam zapeljati v desno in zato izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal s ceste. V vozilu je bil sam. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil. 

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 116 klicev. Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v treh primerih.

V Portorožu je nekdo poskušal vlomiti v trgovino, vendar je od dejanja odstopil.

Ob 5.50 so na Jelšanah ustavili 49-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Hrvaške. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,73 mg/l. Odredili so mu pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija