OBOGATENA PONUDBA V OBMORSKEM URBANEM PARKU: Ležalniki, senčniki in sladoled

Koper

Obmorski urbani park v Kopru je prve obiskovalce sprejel že v začetku prejšnjega meseca. Na večnamenskih zelenih površinah vsem obiskovalcem ponuja enkraten prostor za druženje in sprostitev, pred nekaj dnevi pa so ponudbo še obogatili. Kopalci imajo sedaj možnost ugodnega celodnevnega najema ležalnikov in senčnikov, nova pa je tudi gostinska ponudba raznovrstne pijače in sladoleda.

Ležalniki, senčniki in hladna pijača ter sladoled nudijo popolno sprostitev v urejenem parku, ki ga obdajajo borovci in dolge zelene površine. Cena dnevnega najema enega ležalnika ali senčnika je 5 evrov, komplet dveh ležalnikov in enega senčnika pa 13 evrov. Izposodite si jih lahko pri delavcih Marjetice Koper, ki so vseskozi prisotni na parkirišču ob parku.

Na Marjetici vsem kopalcem in obiskovalcem obmorskega parka še sporočajo, da je ob koncih tedna parkirišče v Žusterni večkrat povsem zasedeno. V takšnem primeru predlagajo uporabo bližnjih parkirišč, ki so oddaljena le nekaj korakov. Na voljo so parkirišča Mandrač (parkirna cona 545), P+R Semedela (544), Piranska cesta (553) in parkirišče za tržnico izven zapornic (532). Od naštetih parkirišč je od 5 do dobrih 10 minut hoje.