OBČUTEK, KOT DA BI BILO POLETJE: Pa ne zaradi vročine, temveč zastojev na primorski avtocesti!

Kronika

Napovedano je bilo, da bodo ta konec tedna znova potekala dela na primorski avtocesti. In kot že skoraj stalnica ob vikendih je tudi danes nastal zastoj. Ta je nastajal tudi na regionalni cesti Brezovica-Vrhnika.

[PRIMORSKA AVTOCESTA] ???? Vzdrževalna zapora oziroma sanacija nadvozov na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko...

Posted by infoPot on Saturday, February 24, 2024

Kot poroča infoPot, je na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru nastala kolona. Ob 10.55 naj bi bil zastoj med Ljubljano in Vrhniko dolg več kot 10 kilometrov.

Prometno-informacijski center za državne ceste pa je nekaj pred 12. uro poročal, da je zaradi kolone vozil zamuda približno eno uro.

✅ Razmere so se umirile. Čas potovanja se podaljša le še za med 5-10 minutami, obvozi niso več potrebni in tudi na...

Posted by Promet.si on Saturday, February 24, 2024

Za jutri pa znova napovedal, da bo zaradi sanacije nadvozov v nedeljo med 7.30 in 17. uro zaprt prehitevalni pas na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru. Promet bo potekal po enem pasu.

Zaradi nujnih vzdrževalnih del bo na primorski avtocesti do nedelje do 20. ure zaprt tudi vozni pas med Postojno in Razdrtim proti Kopru. Promet bo potekal po enem pasu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  26 .02. 2024 ob  14: 45
In kljub vswmu tej cepci še vedno rinejo na obalo.
vseved |  24 .02. 2024 ob  19: 36
Zastoj nastaja zaradi nervoznih,nesramnih voznikov ki izsiljujejo prednost.