OBALNI MASTERCHEF POGOSTIL ZAPOSLENE V ZD KOPER: "Velikokrat pozabimo na vse, ki so v teh časih izpostavljeni ogromnemu tveganju" (FOTO)

Koper

"Velikokrat pozabimo na vse ljudi, ki so primorani oditi vsak dan v službe in so izpostavljeni ogromnemu tveganju. Dobrota se začne pri vsakemu posamezniku, zato sem se jaz odločil, da bom za Zdravstveni dom Koper pripravil malice," je na socialnem omrežju Facebook zapisal zmagovalec slovenskega kuharskega šova Masterchef Jaka Mankoč in z okusnimi dobrotami danes razvajal koprske zdravstvene delavce.

"Včasih je malenkost dovolj, da nariše nekomu nasmeh na obraz," je po predaji malic osebju ZD Koper še dodal Mankoč.

Vsi, ki ste pred dvema letoma Koprčana spremljali v oddaji, v kateri se za naziv Masterchef Slovenije borijo amaterski kuharji, veste, da je tudi sam skoraj končal v zdravstvenih vodah, a je bila ljubezen do kuhanja močnejša.

Velikokrat pozabimo na vse ljudi, ki so primorani odditi vsak dan v sluzbe in so izpostavljeni ogromnemu tveganju....

Objavil/a Jaka Mankoc dne Torek, 21. april 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  21 .04. 2020 ob  21: 46
seveda se je najlažje slinit okoli tistih ki so najbolje zaščiteni in kjer boš zagotovo pritegnil kvazi reporterje da te slikajo. Bedno!
Danjel |  21 .04. 2020 ob  18: 04
bravo Jaka, samo tattooje pa res nisi rabu delat... :/
joe jaxson |  21 .04. 2020 ob  17: 40
svaka čast kogo !
Mimi |  21 .04. 2020 ob  17: 13
Zelo lepo.
vseved |  21 .04. 2020 ob  16: 44
Kakšni nevarnosti se izpostavljajo sestre v diabetični ambulanti ali sestre v ostalih ambulantah ki so zaprte in če kaj nujno rabiš te pošljejo na Bonifiko? Zakaj ne da malice trgovkam, miličnikom, gasilcem?