OB TEM POSNETKU SE VAM BO ZAUSTAVILO SRCE! Deklica se sprehodi dobesedno po robu (VIDEO)

Svet

Marsikomu, ki si je ogledal ta posnetek, se je za trenutek zaustavilo srce. Prikazuje namreč deklico, ki spleza skozi okno stanovanja in se sprehodi po ozkem robu na zunanji steni visoke stolpnice. Medtem naj bi se njena starša tuširala.

Kot je razvidno s posnetka, je deklica splezala skozi okno stanovanja, se sprehodila do balkona in nazaj, vse to pa na zelo visoki višini in po zelo ozkem robu stolpnice v Playi Paraiso na Tenerifih. Pri tem deklici celo malce spodrsne in poskoči. Odveč so besede, da je imela izjemno veliko srečo, da ni omahnila v globino.

Deklica naj bi 'pobegnila', medtem ko sta se starša tuširala, je ob objavi posnetka na družbenem omrežju zapisal njegov avtor.

Nevaren prizor je posnela hči belgijskega turista, ki je bival v bližnjem apartmaju, medtem ko je oče odhitel obvestiti varnostnike

Child climbs out of apartment balcony window 4 floors up and runs along dangerous ledge in Tenerife!

OMG! This toddler managed to climb out of this building window whilst the parents were taking a shower. The incident took place on Saturday at a building in Playa Paraiso, Tenerife. The video was taken by the daughter of a Belgian tourist staying at an apartment close to this one. His Daughter took the video whilst he was running over to the building to try and do something and notify security He doesnt want any publicity so we won´t share his name. Report and update provided by journalist Pia Guevara Manosalva

Objavil/a I Love Tenerife dne Ponedeljek, 06. januar 2020

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija