OB SVETOVNEM DNEVU KNJIGE: Znanstvena založba ZRS Koper nudi popust v spletni knjigarni

Koper

Annales ZRS, znanstvena založba ZRS Koper ob svetovnem dnevu knjige, ki ga obeležujemo 23. aprila, v spletni knjigarni nudi 20 % popust na vse publikacije. Akcija bo trajala do 30. aprila 2022.

Z virtualnim sprehodom po njihovi spletni knjigarni raziščite in poiščite knjige, ki vam ustrezajo.

Morda pa vas bi utegnilo zanimati nekaj novosti. Monografija Ane Jelnikar in Helene Motoh POTOVANJE V INDIJO, ki slovenskemu bralstvu prvič v knjižni izdaji predstavi potopisa iz tridesetih let prejšnjega stoletja, ki sta ju o svoji poti v Indijo napisala misijonarka Miriam Zalaznik (1899–1982) in misijonar Stanko Poderžaj (1904–1976).

Monografija PRAVIČNOST, SRAM, NASILJE IN FEMININO: FILOZOFSKI IN VEČDISCIPLINARNI VPOGLEDI (ur. N. Furlan Štante, M. Bjelica, L. Škof), ki je v Sloveniji prvi primer širše obravnave problematike sramu povezano z vprašanjem pravičnosti in nasilja v okviru širšega izročila humanističnih ved.

Novost je tudi monografija ETIKA DANES: FILOZOFSKO RAZISKOVANJE IN RAZUMEVANJE ETIKE V SODOBNI DRUŽBI, ki v času, v katerem smo še vedno soočeni s posledicami zdravstvene krize, ki je močno zaznamovala življenje v minulih dveh letih, prinaša aktualne in prodorne poglede na pomen in način spoznavanja etike v sodobni družbi.

V spletni knjigarni najdete tudi priročnik VARNO IN Z VESELJEM NA MOTOR, ki rekreativne motoriste vodi skozi ustrezno psiho-fizično pripravo na vožnjo z motorjem za varnejšo vožnjo in večji užitek pri vožnji.