OB HITREM TESTU ŠE DARILO: Dobil ga bo vsak, ki se bo testiral v novi koprski covid test točki

Koper

V novi koprski covid test točki ob semedelskem mandraču, so za vse, ki bodo pri njih opravili testiranje, pripravili darilo. Danes bodo vsakemu podarili kirurško masko, v želji, da bi prihranili morebitne skrbi pred ponedeljkom, ko v trgovinah ne bodo več dovoljene maske iz blaga.

S ponedeljkom maske iz blaga v trgovinah ne bodo več dovoljene, potrebne bodo namreč kirurške ali maske tipa FFP2. V želji, da bi prihranili morebitne skrbi zaradi tega, so se v novi koprski covid test točki odločili, da bodo danes, 7. novembra, vsakemu, ki se bo pri njih testiral, poklonili kirurško masko.

"Ni ogromno darilo, ampak želimo s tem majhnim prispevkom komu olajšali logistiko, da ne bo potrebno hiteti z nakupom mask," pravijo.

V novi covid test točki nasproti t. i. Slavnikovih garaž, ki so jo odprli prejšnji teden, hitro testiranje opravijo z neinvazivnim nosnim ali žrelnim brisom. Za obiskovalce so urejeni trije parkirni prostori za testno točko, ki bodo s ponedeljkom še posebej označeni.

Odprta je vsak dan, in sicer med tednom od 7.00 do 17.00, v soboto in nedeljo pa od 9.00 do 15.00. Za hitri test boste odšteli le 9 evrov skupaj s potrdilom s QR kodo.

Deli novico: