NUJNO OBVESTILO KOPRSKE KNJIŽNICE: Enoti Semedela in Markovec zaprti, knjige si lahko izposodite na ta način!

Koper

Enote Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper so zaprte, a knjižnica vseeno ostaja z vami. Omogočajo vam osebni prevzem gradiva na varen, brezstični način.

Delovanje prilagajajo ukrepom Vlade RS ter priporočilom NIJZ in štaba Civilne zaščite MOK za zajezitev bolezni covid-19. V knjižnici tako omogočajo brezstični prevzem predhodno naročenega gradiva.

Za naročilo lahko uporabniki uporabijo orodja COBISS+/Moja knjižnica ali aplikacijo mCOBISS oziroma pokličejo na Oddelek za odrasle (tel.: 05 66 32 605), Oddelek za mlade bralce (tel.: 05 66 32 617) in Knjižnico Ankaran (tel.: 05 66 53 025).

Ko bo gradivo pripravljeno, vas bodo iz koprske knjižnice obvestili za prevzem. Gradivo boste lahko prevzeli pred Oddelkom za odrasle, Oddelkom za mlade bralce, Knjižnico Ankaran in Bibliobusom.

V Osrednji knjižnici Srečka Vilharja prosijo, da vstopajo posamično, nosite zaščitno masko in upoštevate ostala priporočila NIJZ.

Ob tem poudarjajo, da lahko izkoristite tudi spletno ponudbo informacij, novic, zgodb in elektronskih knjig. Če še niste član knjižnice se lahko vpišete tudi prek spleta. Opominjajo tudi, da se vsi najavljeni dogodki selijo na splet.

Urnik knjižnice v času izrednih ukrepov

Oddelek za odrasle, Oddelek za mlade bralce in Knjižnica Ankaran

- ponedeljek–torek: 13.00 do 19.00

- sreda–petek: 9.00 do 15.00

- sobota: zaprto

Oddelek za domoznanstvo in knjižno dediščino

- ponedeljek–petek: 9.00 do 14.00 (obisk po predhodni najavi na tel.: 05 66 32 613)

- sobota: zaprto

Bibliobus

Urnik je objavljen na spletni strani.