Vračajo se Krščanski demokrati

Najmanjša parlamentarna stranka se je danes na kongresu na Vranskem preimenovala iz NSi - krščanska ljudska stranka v NSi - krščanski demokrati. Predsednica NSi Ljudmila Novak je v kongresnem nagovoru ocenila, da imajo prav krščanski demokrati prave odgovore za prihodnost in da jih prav v času izgubljenih vrednot Slovenija najbolj potrebuje.

Dejala je, da krščanski demokrati stavijo na delo, poštenost in odgovornost, na temeljne etične in krščanske vrednote, ki jih ne more nadomestiti tisoč zakonov in predpisov. Poudarila je, da želijo krščanski demokrati graditi državo, ki temelji na svobodi posameznika in vladavini prava. Želijo ustvariti Slovenijo, v kateri bodo imeli vsi enake možnosti za razvoj svojih sposobnosti in talentov, potencialov, pri tem pa je treba spoštovati tradicijo in stremeti k modernosti.

Deli novico:

Kaj res so pošteni? |  09 .11. 2013 ob  17: 00
-1
Tudi Krščanski demokrti so sprejeli vse škodljive Zakone do sedaj. Najbolj npr. Zakon o varovanju osebnih podatkov, ki je prispeval k temu, da so v anonimnosti pokradli in uničili vso slovensko družbeno premoženje.
Bedarije |  09 .11. 2013 ob  15: 12
-1
"Krščanski demokrati stavijo na delo, poštenost in odgovornost, na temeljne etične in krščanske vrednote, ki jih ne more nadomestiti tisoč zakonov in predpisov." TA NAS IMA ZA NORCA! AMEN.