NOVOSTI V PREISKAVI STRELJANJA V NOVI GORICI: Najdeno orožje in ena udeležena oseba

Kronika

V zvezi s streljanjem ki se je v torek okoli 17. ure zgodilo na Rejčevi ulici v Novi Gorici in v katerem je bilo uporabljeno tudi strelno orožje so danes s Policijske uprave Nova Gorica sporočili, da je bilo včeraj, 27. maja pozno zvečer, najdeno poškodovano osebno vozilo znamke Citroen C1 na območju PU Nova Gorica. Prav tako so potrdili, da je bilo najdeno tudi omenjeno kratkocevno orožje, izsledena pa je bila tudi ena od udeleženih oseb.

Intenzivna kriminalistična preiskava dogodka še vedno poteka, novogoriški kriminalisti pa zbirajo dodatna obvestila in izvajajo druge preiskovalne aktivnosti v smeri sumov kaznivih dejanj (sum storitve kaznivega dejanja poskusa uboja in sum storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva).

O vseh dosedanjih zbranih ugotovitvah je obveščeno pristojno državno tožilstvo. "Hkrati se vsem občanom zahvaljujemo tako za pomoč pri najdbi zgoraj omenjenega osebnega vozila kot tudi za druge koristne informacije pri preiskavi vseh okoliščin streljanja na Goriškem," so danes sporočili s PU Nova Gorica.Drugih podrobnosti zaradi interesa kriminalistične preiskave in nadaljnjih aktivnosti policije v cilju izsleditve drugih oseb v tem trenutku ne morejo posredovati. Hkrati zaprošajo občane, ki bi o dogodku imeli kakršnekoli dodatne koristne informacije, da to sporočijo na interventno številko 113, anonimni telefon 080 1200 ali pokličejo policiste najbližje policijske postaje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija