NOVOST ZA DELAVCE CPK: Urejena okolica namenjena tudi oddihu med malico (FOTO)

Koper

Narava nas sprošča in pomirja, svež zrak pa predrami. S tem namenom so v okviru praznovanja 60-letnice delovanja v CPK uredili okolico poslovne stavbe v Hrpeljah pri Kozini.

Urejena okolica poslovne stavbe pomembno vpliva na izgled širšega območja in na vse, ki prihajajo v stavbo. Pred poslovno stavbo CPK so tako v okviru praznovanja jubileja, 60-letnice delovanja podjetja, posebej uredili okolico. Ta je poleg zasaditve urejena tako, da lahko zaposleni v odmoru za malico posedijo na klopcah in za kratek čas zamenjajo okolje, se nadihajo svežega zraka in poklepetajo s sodelavci.

"Novost je bila med zaposlenimi dobro sprejeta, saj imajo zdaj prostor, kjer se še posebej v lepem vremenu radi zadržijo in v miru pojedo malico. To ima še dodaten pomen v času korone in vseh ukrepov, ki jih v podjetju izvajamo za omejevanje širjenja okužb, saj imajo zaposleni vseeno možnost, da se varno podružijo in tako ostanejo povezani. Dobri odnosi med zaposlenimi so ključni za dobro sodelovanje," je dejala Aleksandra Dvorančič, poslovna asistentka predsednika upravnega odbora CPK.