NOVO LETO, NOVA PRILOŽNOST: Ta horoskopska znamenja bodo v 2020 našla ljubezen

Trendi

Novo leto je lahko tudi prelomnica, ko za seboj pustimo staro ter se z optimizmom zazremo v prihodnost in nove priložnosti. Tako je tudi na področju ljubezni. Nekaterim horoskopskim znamenjem pa bo v letu 2020 še posebej usojeno najti svojo veliko ljubezen.

Oven bo v prihodnjem letu spoznal nekoga novega, a le, če bo pripravljen na dolge in globoke pogovore. To je priložnost za "težke" ovne, da se omehčajo, odprejo svoje srce in odkrijejo svojo ranljivost.

Zahvaljujoč Jupitru bo leto 2020 ljubezensko naklonjeno tudi Devicam. Poleg tega jim bo prineslo obilo zabave. A pozor, ravno to pomeni, da najbrž ne bo šlo za resno in trajno zvezo, temveč bo lahko nova zveza "le" dobra zabava. Zato bi se morale device osredotočiti na dani trenutek in uživati v njem.

Vodnarje bo Venera v novem letu privedla do tega, da se bodo imeli raje, a tudi k temu, da bi se lahko zaljubili v drugo osebo. Če si želijo trajno zvezo, si jo lahko ustvarijo ravno v letu 2020. Vse, kar morajo storiti je, da spustijo ljudi v svoje življenje.

Da bo Strelec prihodnje leto zabeležil zabavno zvezo, bo poskrbel Mars. Strelce namreč v novem letu čakajo zanimive ljubezenske situacije in spogledovanja. Od njih pa je odvisno, ali se bo stvar prevesila v resno zvezo, ali bo vse skupaj ostalo le pri danem trenutku.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija