Novi iPhone pri nas konec oktobra

Najnovejši različici Applovega pametnega mobilnika Iphone 5S in 5C bosta v Sloveniji na voljo od 25. oktobra, so danes sporočili iz ameriškega tehnološkega velikana.

Ceni za obe različici zaenkrat še nista znani. V ZDA sicer cena za osnovni model ugodnejše različice 5C brez vezave znaša 549 ameriški dolarjev, za zmogljivejši Iphone 5S pa je brez vezave treba odšteti 100 dolarjev več, torej 649 dolarjev.

Pri Applu so prihod novih različic danes napovedali še za 40 drugih držav, med njimi tudi za sosednjo Hrvaško, Madžarsko, Avstrijo in Italijo.

Katemany |  10 .10. 2013 ob  09: 18
Predvidevam, da bodo zopet na Simobilu na velikansko oglaševali prihod novih iPhonov, naredili bodo cel cirkus iz tega, na koncu pa bo tako da bodo dobili nekaj teh telefonov, med sabo si jih bodo razdelili in jih potalali svojim prijateljem, tisti, ki pa bodo po več ur čakali pred poslovalnicami pa ne bodo dobili nič. Cena telefona je tudi kar visoka, po možnosti pa bodo naredili možnost kake vezave, kar pa sploh ne pride v poštev. Glede na to kakšno omrežje imajo na Simobilu se z njimi ne bi nikoli vezal niti za 12 mesecev. Pa če mal pogledaš sedaj te ta nove telefone, tale iPhone spet ni ne vem kakšna revolucija. Tako da mislim, d anekih velikanksih navalov ne bo!