NOVI AUDI Q2: V neverjetni akciji pri Porsche Koper! (FOTO, VIDEO)

Koper

Novi Audi Q2 – dinamičen dizajn, izjemen užitek v vožnji! Vstop v Audijev svet prestižnih križancev je sedaj lahko zelo ugoden. Da, avtomobil, ki zna prepričati na vsakem koraku ter z redno maloprodajno ceno 28.773 evrov*, je lahko zdaj v neverjetni ponudbi vaš že od 22.990 evrov* z vključenim dodatnim komfort paketom* in odličnim turbobencinskim motorjem s 110 nemškimi konjiči.

Model Audi Q2 je do 30. avgusta 2023 pri Porsche Inter Auto ponovno na voljo po ugodnejši ceni. Novi Audi Q2 30 TFSI z redno maloprodajno ceno 28.773 evrov* vam je v tej neverjetni ponudbi na voljo že od 22.990 evrov* in z vključenim dodatnim komfort paketom!* Prepustite se vrhunskim užitkom v vožnji in najbolj napredni tehniki v tem segmentu ter si zagotovite posebno ponudbo bogato opremljenega novega Audi Q2 2023. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v salonu Porsche Koper. Vozilo na fotografijah v salonu je opremljeno z dodatno opremo za doplačilo.  

Pohitite in ujemite odlične prihranke do 30. avgusta!

Akcijski novi Audi Q2 30 TFSI (81kW/110 KM) – naročite po vaših željah pri Porsche Koper!
Zelo bogato opremljen, z dodatnim komfort paketom brez doplačila! Zmogljiv in varčen 30 TFSI motor s 110 konjskimi močmi in ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.

- redna cena: 28.773 evrov*

- akcijska cena z Audi BON: 22.990 evrov*

- preverite ponudbo: Audi Q2 akcija

Novi Audi Q2 v tej ponudbi lahko naročite in opremite čisto po vaših željah ter okusu – izberite si dodatno opremo, barvo zunanjosti, platišča, oblazinjenje in še veliko ostale dodatne opreme. V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje.* Dobavni rok naročenega vozila je odvisen od konfiguracije izbranega modela.

Izberete si lahko tudi Audi Q2 35 TFSI S tronic z avtomatskim menjalnikom in močnejšim motorjem s 150 KM. Povprašajte jih za ponudbo!

Novi Audi Q2 30 TFSI, vključena bogata oprema – dodatna ugodnost komfort paket!

Bogata oprema sega od 16-palčnih aluminijastih platišč, LED-žarometov, parkirnega sistema plus, kamere za vzvratno vožnjo, pa vse do udobnostnih dodatkov v kabini, kot sta komfortni naslon za roke spredaj ali po višini nastavljiva sprednja sedeža. Za potnike je torej odlično poskrbljeno, saj avtomobil velja tudi za izredno varnega. Na testu EuroNCAP je dobil vseh pet zvezdic in zaščito voznika s 93 odstotki. Audi torej v svoji najboljši obliki, kar znajo dosedanji kupci zelo ceniti. (1)

Serijska oprema:

- LED žarometi,

- 16-palčna aluminijasta platišča,

- parkirni sistem plus,

- kamera za vzvratno vožnjo,

- dalji. centralno zaklepanje,

- el. pomik stekel, ogledal,

- deljiva sedežna klop,

- čelni in bočne zračne vreče SIDEGUARD,

- sistem START - STOP,

- radio MMI.

Že vključena dodatna ugodnost – komfort paket, ki vključuje:

- ogrevana sedeža spredaj,

- komfortna avtomatska klimatska naprava,

- električno odpiranje in zapiranje pokrova prtljažnika,

- Audi drive select vozni profili,

- tempomat,

- komfortni ključ,

- Audi zvočni sistem.

Individualen, športen, prostoren – novi Audi Q2

Audi Q2 seveda ni kateri koli avtomobil. Je namreč veliko več in nudi izjemno veliko udobja pri nadvse sprejemljivih zunanjih dimenzijah. V dolžino namreč meri 4,21 metra in je zelo okretno vozilo, ki ne bo pustilo hladnega nobenega voznika ali voznice. Posebej nežnejši spol se zlahka 'zaljubi' v ta avtomobil, saj premore tudi 405-litrski prtljažnik, s katerim se zlahka pokrije vsakodnevne tovorne potrebe. In še več, najboljši materiali in kakovostna izdelava ter obdelava notranjosti dajejo Q2 posebej pridih ekskluzive. Udobna in sproščujoča vožnja, nekaj višje sedenje za dober pregled nad okolico in popolna oprema samo še dodajo piko na i temu malemu prestižnežu. Turbobencinski motor z močjo 110 konjskih moči je idealen za vsakodnevne potrebe in mestno vožnjo, ne ustraši pa se niti daljših poti na avtocestah.

"Tudi po prenovi ohranja klasično zasnovo, ki je v marsičem bolj praktična od novejših rešitev," so zapisali v reviji Avtofokus, pri Avtomagazinu pa, da je avtomobil kljub manjšim dimenzijam naravnost vrhunski.

In vse to lahko kupec danes dobi že od 22.990 evrov* dalje. Boljše ponudbe za tak vrhunski avtomobil, ki 'pokrije' najrazličnejše okuse in potrebe in je poleg vsega tudi prestižno trendovski, si skoraj ne moremo predstavljati.

Zakaj je novi Audi Q2 iz te ponudbe zares odlična izbira, nam je zaupala Katja Valantič, prodajna svetovalka za nova vozila Audi pri Porsche Koper.

"Kupcem je v tej izjemni ponudbi na voljo eden izmed najbolj prodajanih modelov znamke Audi Q2. Poleg tega, da je že serijsko zelo dobro opremljen, vam v tej ponudbi kot dodatno ugodnost pripada še dodatni komfort paket. Kupci pa si jih lahko opremijo z dodatno opremo, izberejo barvo, platišča po svojih željah. Naša posebna ponudba velja v kombinaciji s posebno obliko financiranja Audi bon in popusta v obliki znižanja maloprodajne cene," pravi Katja Valantič.

Pregled vseh ugodnosti Audi pri Porsche Koper

A odlična ponudba se ne konča pri Audiju Q2. Nasprotno, Audijevi modeli so zdaj dosegljivi za neverjetne cene in pod nadvse dobrimi pogoji. Poleg Q2 si kupci lahko omislijo še model Audi A4 in Audi A4 Avant, ki velja za enega od najbolj pogostih izbir v Audijevi prodajni paleti in kupci vedo zelo dobro, zakaj. Kdor želi še več dinamike, pa bo lahko izbral model Audi A5 Sportback. Eden najlepše oblikovanih avtomobilov z idealnimi dimenzijskimi razmerji in pojavo, ki poskrbi za precej pozornosti, velja za vroč namig.

Ljubitelji športnih terencev pa lahko posežejo po modelu Audi Q5, ki poleg prestiža nudi ogromno udobja in prostornosti. V akcijski ponudb pa je še veliki postavnež z električnim 'srcem' Q8 e-tron. Vsekakor je to ponudba, ki jo velja preveriti in ji tudi zaupati.

Preverite izjemno ponudbo Audi!

Audi Q2 že od 22.990 evrov*
Audi A4 že od 31.490 evrov*
Audi A4 Avant že od 38.990 evrov*
Audi A5 Sportback že od 42.990 evrov*
Audi Q5 že od 47.990 evrov*

Vas zanimajo Audi vozila? Stopite v stik z njimi, z veseljem so vam na voljo.

Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

- Igor Jurada, tel.: +386 5 61 16 502

- Katja Valantič, tel.: +386 5 61 16 501

Bi radi menjali staro za novo? Hitro in preprosto:

- odkup avtomobilov in hitra cenitev,

- dodatne ugodnosti 'staro za novo',

- ugodno financiranje in zavarovanje.

Pogoji akcije Audi

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujejo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Poraba za model Audi Q2 30 TFSI, kombinirana vožnja: 5,5 - 6,3 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 125 - 143 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0378 g/km. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Pogoji akcije Audi: *Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana v vrednosti 2.000 evrov z DDV, do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2023/AUBON_FIX_01_2023. Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčijo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemajo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net ali na www.porscheleasing.si.

Deli novico: