NOVE POLETNE MELODIJE OKUSOV V KAVARNI CAFÈ CENTRAL: Uživajte v nepozabnih, sladkih izkušnjah

Piran

Lifeclass vam predstavlja povsem nove sladice kavarne Cafè Central, kjer se prepletata tradicija in inovacija ter tvorita umetniško popolne okuse sladkih dobrot.

torta Morje in sonce

Začnimo s sladoledom Tartina, popolno mešanico čokoladnega sladoleda z amaretto likerjem in amaretto piškoti. Oplemeniten je z Lifeclassovo domačo limonino in olivno marmelado ter mandlji. Sladoled zaključi preliv temne čokolade. Ta sladica je prava poezija okusov, ki jo morate doživeti.

Nadaljujemo s torto Morje in sonce, pravim slaščičarskim draguljem, ki je bil s strani nagrajene slaščičarke Mete Kocjančič v Cafè Centralu ustvarjen posebej za zmagovalca Melodij Morja in sonca. Torta je bila s strani slaščičarke ustvarjena z mislijo na njenega pokojnega očeta, izjemnega glasbenika Danila Kocjančiča, ki je oboževal poletje in je imel v sladicah posebej rad pistacijo. Temelj torte tvori čokoladni biskvit brez moke, prelit z domačo marmelado gozdnih sadežev, pripravljeno v Cafè Centralu. Vse skupaj prepletata svež mousse pistacije in nežen mousse mascarponeja ter bele čokolade. Vsak grižljaj te torte spremljajo vedno drugačne teksture in novi nivoji okusov.

Če bi lahko poletje opisali s torto, potem bi to verjetno bila torta Poletna Jagoda. Rahla, osvežilna in polna okusa jagodnega moussea, pasijonkinega diska in namaza iz bučnih semen. Ta slaščica je popolnoma nova raven užitka.

In nenazadnje, ne sme se pozabiti na Miss California, ki je v novi obliki pridobila čisto nov izgled. Eclair, napolnjen z bogato, svilnato kremo, ki ponuja preplet okusov mandljev in kokosa. Na prvi pogled deluje kot neznanka, toda ko boste preizkusili njen edinstven okus, boste v njej takoj prepoznali okus priljubljenih belih pralin s kokosom. Prava poslastica za vse ljubitelje nežnih in eksotičnih okusov.

In za konec, nekaj tradicionalnega - Breskova krostata, o kateri vam vsega ne morejo razkriti. Obljubijo pa vam, da je vredna obiska v Portorožu.

Slaščičarna Cafè Central ponuja edinstveno doživetje okusov, kjer je vsaka torta več kot le sladica - je umetnost, pripravljena z ljubeznijo. Vabijo vas, da se prepustite njihovim okusom in uživate v nepozabnih, sladkih izkušnjah.