NOVE PODROBNOSTI O BILLU GATESU: Je bila afera z uslužbenko preveč za Melindo?

Svet

Zlasti po naznanitvi ločitve med Billom Gatesom in njegovo dolgoletno soprogo Melindo so mediji začeli poročati o mnogih umazanih podrobnostih iz časa, ko naj bi bila še srečno poročena. Med drugim je Bill leta 2000 priznal afero z uslužbenko Microsofta, ki je bila razkrita v pismu. Dotična uslužbenka je kasneje zahtevala, naj pismo prebere njegova soproga Melinda. Leta 2020 je bila v Microsoftu sprožena preiskava in Bill je nenadoma odstopil iz upravnega odbora, kar se mnogim zdi precej sumljivo. To pa še zdaleč ni vse ...

Poleg tega je Wall Street Journal pred kratkim poročal, da je Bill vabil na zmenke dve uslužbenki, Daily Beast pa je razkril, da se je mnogokrat sestal s pedofilom Jeffreyem Epsteinom, katerega naj bi spraševal celo za poročne nasvete. Natančneje, šlo naj bi za nasvete, kako končati "toksični" zakon z ženo Melindo. Vse to naj bi se dogajalo medtem, ko sta Bill in Melinda veljala za srečno poročena dolgoletna zakonca.

Morda so tudi te informacije, poleg mnogih drugih pikantnih skrivnosti, ki jih mediji iz dneva v dan spravljajo na plano, prispevale k temu, da se eden najbogatejših parov na svetu, s premoženjem v vrednosti 130 milijard dolarjev, ločuje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija