NOVA SPLETNA APLIKACIJA ZA IZOLANE: Enostavno in hitro do popravil

Izola

V podjetju Komunala Izola, ki upravlja s stanovanji in poslovnimi prostori v lasti Občine Izola, so za potrebe najemnikov vzpostavili novo spletno aplikacijo za oddajo prijav oz. zahtevkov za izvedbo potrebnih popravil.

Glavni namen vzpostavitve aplikacije je zagotoviti natančno evidenco vseh prejetih prijav, hitrejši odziv in hkrati spremljanje aktivnosti za odpravo napak. Doslej so najemniki sporočali oz. oddajali zahtevke za potrebna popravila v najetih prostorih preko telefona, osebno ter po klasični ali elektronski pošti. Z namenom hitrejšega odziva in ciljem, da bi tovrstne prijave imeli evidentirane v enotnem sistemu, ki bi omogočal dovolj pregleden in ažuren vpogled v prejete prijave ter spremljanje aktivnosti v zvezi z reševanjem le-teh, je Komunala Izola vzpostavila spletno aplikacijo, preko katere lahko odslej najemniki enostavno in hitro oddajo svojo zahtevo za odpravo napak oz. poškodb v najetih prostorih.

Omenjena aplikacija je dostopna na spletni strani Komunale Izola: http://www.komunala-izola.si/jom3/index.php/sl/dejavnosti/nepremicnine, pod kliku na napis "Prijava napak (obrazec)".

S pomočjo spletne aplikacije bodo najemniki stanovanj in poslovnih prostorov hitro in predvsem brez dodatnih stroškov lahko sporočili svoje potrebe po popravilih. Z željo, da bi postopoma prešli na izključno informacijsko podprt sistem spremljanja dotičnih prijav, Komunala Izola k uporabi nove spletne aplikacije vabi vse svoje najemnike.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija