NOVA PONUDBA RABLJENIH VOZIL V SLOVENIJI: 100 % nakup preko spleta, plačilo in spletni podpis pogodbe le pri Porsche Inter Auto

Slovenija

Rabljena vozila OutletCars - za vse, ki iščete odlično tehnično ohranjeno vozilo! Novo pri Porsche Inter Auto na slovenskem trgu. Rabljena vozila:  kako torej kupiti varno in preverjeno vozilo, da zs njim ne bodo kasneje težave, ki kupcu kvarijo zadovoljstvo? Porsche Inter Auto je vodilni trgovec z rabljenimi vozili s petimi poslovalnicami v Sloveniji, ki zastopa uveljavljene znamke rabljenih vozil: Das WeltAuto, Audi Preverjeno plus in Porsche Approved. Kot veliko novost predstavljajo dopolnjeno ponudbo vozil OutletCars Slovenija. Po znižani ugodnejši ceni zagotavljajo odlična rabljena vozila starejših letnikov ali z nekoliko več prevoženimi kilometri. Vsako vozilo je strokovno in natančno pregledano in oglasi vključujejo tudi z dvema videoposnetkoma, pregled zunanjosti in tehničnega stanja vozil. Novost na slovenskem trgu, ki jo ponujajo le pri Porsche Inter Auto pa je tudi 100% nakup vozila preko spleta, plačilo in spletni podpis pogodbe.

OutletCars prednosti:

- nova ponudba v Sloveniji
- odlična ponudba rabljenih vozil
- znižana ugodnejša cena
- vozila z več prevoženimi kilometri
- starejši letniki
- vsa vozila natančno pregledana
- online nakup in podpis pogodbe

OutletCars Slovenija - preverite aktualno ponudbo vozil! Potrebujete pomoč? Preglejte ponudbo ali jih pokličite na tel.: 041 392 204.

"Vsi tisti, ki so iskali odlično tehnično ohranjeno rabljeno vozilo po ugodnejši znižani ceni, bodo od sedaj naprej pri Porsche Inter Auto našli pravo ponudbo. Zalogo vsak dan redno dopolnjujemo, trudimo se, da imamo bogato in raznoliko ponudbo, da lahko takoj uživate v vožnji. S projektom smo šele dobro začeli, zato se nam v prihodnjih mesecih obeta še večja ponudba," je izpostavil Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto.

Ekskluzivne prednosti OutletCars pri Porsche-ju

V ponudbi so že vključene dodatne prednosti, ki običajno pri ostalih trgovcih rabljenih vozil ali pri nakupu pri fizičnih osebah niso. Le-te so že v osnovni ponudbi pri Porsche Inter Auto, ki vam bodo pomagale, da sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila. Pri Porsche Inter Auto za vsako rabljeno vozilo opravijo zahtevno tehnično kontrolo 250 točk. Tako vam lahko zagotovijo, da ob nakupu rabljenega vozila prejmete tehnično odlično pripravljeno vozilo.

OutletCars – vključene storitve:

- video predstavitev vozila
- garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
- preverjanje 250 kontrolnih točk
- popusti ob financiranju
- servisni bon do 100 €

Intervju s strokovnjakom prodaje rabljenih vozil, Pavletom Nenadičem

Gospod Pavle Nenadič je strokovnjak za prodajo rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto, ki pravi, da Porsche Inter Auto s ponudbo rabljenih vozil na slovenskem trgu že mnogo let postavlja nove standarde. Katere novosti prinaša nova OutletCars ponudba vozil? Katere so ugodnosti pri nakupu? Preberite spodnji ekskluzivni intervju! 

Gospod Pavle Nenadič, nam lahko prosim zaupate, kaj je bil povod, da ste se odločili za ponudbo rabljenih vozil OutletCars?

Ponudba OutletCars je uveljavljena blagovna znamka iz tujine za kupce, ki iščejo tehnično ohranjeno vozilo po znižani ugodnejši ceni. Kupcem so tako na voljo tehnično strogo pregledana rabljena vozila z nekoliko več prevoženimi kilometri oz. so nekoliko starejša. Vsa vozila so zares strokovno in natančno pregledana, da so tehnično pripravljena za vožnjo v skladu s strogimi standardi. Strankam od sedaj naprej s ponudbo OutletCars omogočamo, da si tako zagotovi brezskrben nakup rabljenega vozila po najboljši ceni.

Katera vozila zajema ponudba vozil OutletCars?

V ponudbi vozil OutletCars najdete rabljena vozila z nekoliko več prevoženimi kilometri oz. so nekoliko starejša. Vsa vozila so strokovno in natančno pregledana, da so tehnično pripravljena za vožnjo v skladu s strogimi standardi. Stranka si tako zagotovi brezskrben nakup rabljenega vozila po najboljši ceni.

 Katere so prednosti vozil iz OutletCars ponudbe?

Strankam zagotavljamo natančno video predstavitev vozila, garancijo 8 dni za vračilo ali zamenjavo, preverjanje 250 kontrolnih točk, dodaten popust za financiranje in servisni bon do 100 €. Čeprav gre za ugodnejšo ponudbo, smo ohranili vse dodatne storitve, za pošten, transparenten in varen nakup.

POTRJENA VRHUNSKA IZKUŠNJA

Sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost, ki jo zagotavljajo dodatne ugodnosti, samo pri Porsche-ju.

Preverite vrhunsko ponudbo:
- Audi rabljena vozila
- Volkswagen rabljena vozila
Škoda rabljena vozila
SEAT rabljena vozila

Kaj strankam zagotavlja video predstavitev vozil?

Pri Porsche Inter Auto opravimo tudi popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: VIDEO predstavitev zunanjosti in tehničnega stanja vozila. Tako si lahko kupec podrobno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. S to storitvijo smo pri Porsche Inter Auto edini v Sloveniji, saj želimo doseči 100% transparentnost.

V vaših poslovalnicah nudite tudi ugodno akcijsko financiranje in zavarovanje. Katere papirje potrebujem in koliko časa traja odobritev?

Pri nakupu vozila iz ponudbe OutletCars vam zagotavljamo tudi dodatne akcijske popuste do 700 € v primeru sklenitve financiranja in zavarovanja hkrati. Kot fizična oseba potrebujete zadnje tri plačilne liste, originalne ali kopije, potrjene z žigom in podpisom, osebni dokument, vozniško dovoljenje ter izpolnjene obrazce, ki jih dobite pri nas. Če vozilo kupujete kot pravna oseba, potrebujete obrazec BON2, potrdilo o poravnanih davčnih obveznosti in bilanco. Odobritev financiranja praviloma traja le 24h. Preverite tudi: kalkulator financiranja.

Stranka pri vas ob nakupu prejme tudi bon za servisiranje vozila do 100 €?

Servisni bon v višini do 100 € za vzdrževanje vozila je namenjen rednem vzdrževanju vozila. Običajno se stik s trgovcem konča ob nakupu vozila, pri Porsche Inter Auto pa nakup predstavlja šele začetek dolgotrajnega odnosa s strankami. Redni servis je nujen za dobro delovanje, stranka pa ga lahko opravi v naših petih poslovalnicah v Sloveniji.

VRHUNSKI AVTOSERVIS

Zagotovite si vrhunski avtoservis za redno vzdrževanje in optimalno pripravljenost vašega vozila.

Preverite ugoden servis za vaš avtomobil:
- VW servis
Audi servis
SEAT servis
Škoda servis

UVOZ VOZIL po naročilu – pri nas dobite največ!

Vas zanimajo rabljeni avtomobili na portalu avto net ali pa vas zanima uvoz vozil iz tujine? Želite uvoziti avto po vaših željah? Zaupajte uvoz avtomobila strokovnjakom. Sporočite nam svoje želje in mi vam bomo preprosto poiskali vaše novo sanjsko vozilo. Za vas uredimo vse na enem mestu. s pomočjo naše široke evropske partnerske mreže za vas poiščemo rabljeno vozilo povsem po vaših željah. Poleg organizacije transporta in dokumentacije - vozilo temeljito pregledamo in potrdimo ustreznost, zato ponujamo tudi 24-mesečno Porsche Jamstvo RV PLUS. V naši ponudbi so izključno vozila, ki ustrezajo že vnaprej določenim visokim standardom celotne mreže Porsche.