NOVA OBLIKA KRIMINALA? Iz parkiranega tovornjaka skeniral plačilno kartico

Kronika

Iz tovornjaka, ki je bil parkiran v Prestranku, je neznanec na za zdaj še neznan način uspel skenirati plačilno kartico za točenje goriva, so sporočili s koprske policijske uprave. Zatem je opravil več plačil na različnih bencinskih servisih. Policisti dogodek še preiskujejo.

Policisti koprske policijske uprave so v zadnjih 24 urah posredovali v 52 primerih, na številko 113 so prejeli 133 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. Obravnavali so še dva vloma, dve tatvini in 74 nezakonitih prehodov državne meje. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali enkrat.

Včeraj ob 17.30 je oškodovanec poklical 113 in povedal, da je nekdo trčil v njegovo vozilo in odpeljal dalje. Policisti so kmalu zatem izsledili 29-letnega voznika, ki je sedel za volan brez vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo zasegli.

Na Šmarski cesti v Kopru je včeraj ob 6.25 42-letna voznica avtomobila izsilila prednost in trčila v vozilo 27-letnika. Voznica se je v nesreči lažje poškodovala, izdan ji je bil plačilni nalog.

Sinoči ob 23.30 so policisti v Ilirski Bistrici ustavili 40-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,80 mg/l alkohola. Ob 0.05 pa so v Izoli ustavili 57-letnika, ki mu je alkotest pokazal 0,72 mg/l alkohola. Oba čaka obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija