NOVA INFRARDEČA SAVNA V TERMAH PORTOROŽ: Razvajajte svoje telo z ekskluzivno ponudbo!

Piran

Od 16. do 27. oktobra vam Terme Portorož ponujajo edinstveno ugodnost: ob nakupu 2-urnega vstopa v Sauna Park, vam podarijo dodatno uro brezplačno.

To pomeni, da boste za sproščujoče 3 ure razvajanja v Sauna Parku plačali samo 20 evrov na osebo. Ugodnost velja za obiske od ponedeljka do petka.  

To pa ni vse! Sauna Park v Termah Portorož ima tudi novo pridobitev. Obstoječim sedmim vrstam savn je dodana nova infrardeča (IR) savna, ki bo vašo izkušnjo savnanja še dodatno izpopolnila. Naj omenimo samo nekaj koristi, ki jih ta prinaša:

- Izboljšuje tonus in ten kože: Infrardeče sevanje povečuje pretok krvi in pomaga pri odvajanju strupov iz telesa. Izboljšana cirkulacija omogoči večji dostop kisika do celic in s tem pripomore k čiščenju kože ter izboljšanju njene čvrstosti, tena in izgleda.

- Sprošča in zmanjšuje stres: Pomaga sprostiti napetost v mišicah in tkivih, s čimer posledično odpravlja posledice stresa in izboljšuje spanje.

- Lajša bolečine in vnetja: Toplota iz IR savne pripomore k lajšanju bolečin in vnetij v mišicah in sklepih.

- Pomaga pri hujšanju: Poleg odvajanja toksinov iz telesa, vpliva na povišan srčni utrip, primerljiv temu, ki ga dosežete pri izvajanju telesne aktivnosti. Dokazano je, da pri polurnem savnanju lahko izgubite kar do 600 kalorij.  


Ne zamudite te edinstvene priložnosti za izboljšanje svojega počutja ter videza in se razvajajte v Sauna Parku Term Portorož.  

Naj bodo Terme Portorož vaša destinacija za popolno sprostitev in razvajanje. Veselijo se vašega obiska!

Za več informacij jih kontaktirajte prek telefona 05 692 80 09 ali obiščite spletno stran.