NOVA GROZLJIVKA V SLOVENIJI: Moški umoril ženo in z otroki odšel na policijo?

Kronika

Po poročanju slovenskih medijev se je včeraj popoldne na območju Policijske postaje Sevnica zgodil umor. Moški naj bi umoril svojo partnerko in se nato predal policiji.

Po prvih ugotovitvah kriminalistov Policijske uprave (PU) Novo mesto je moški umoril partnerko. Osumljenca, ki se je policiji predal sam, so pridržali, so danes sporočili s policije. Preiskava še poteka, več bodo pojasnili v četrtek na novinarski konferenci pred policijsko postajo Sevnica.

Nekdanja novinarka in poslanka Tamara Vonta, ki je doma iz Krškega, pa je na družbenem omrežju Twitter zapisala, da je mož ubil ženo, nato pa s šestimi otroki prišel na policijo.

Ogleda, ki ga je vodila dežurna preiskovalna sodnica ob pomoči kriminalistov, in zbiranje obvestil je v torek potekalo pozno v noč. Kriminalisti trenutno vodijo intenzivno preiskavo okoliščin dogodka, zato drugih podatkov javnosti ne morejo posredovati.

Po neuradnih podatkih naj bi do umora prišlo v Razboru v okolici Sevnice.

Kot še pišejo mediji, je to drugi umor na območju PU Novo mesto v zadnjih mesecih. Lani novembra so namreč v Brestanici našli mrtvo 68-letnico in poškodovanega 79-letnika, ki so ga osumili umora, ga pridržali, nato pa še isto noč hospitalizirali v psihiatrični ustanovi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija